ZBEÜ'de Vefat Eden Personel, Ögrenci Ve Maden Sehitleri Törenle Anildi

ZBEÜ'de Vefat Eden Personel, Ögrenci Ve Maden Sehitleri Törenle Anildi

Zonguldak Bülent Ecevit Ünirvesitesi’nda düzenlenen programla; vefat eden personel, ögrenciler ve maden sehitlerini törenle anildi.

Görevi basindayken vefat eden akademik ve idari personel ile ögrenciler ve maden sehitlerimiz için üniversitede anma töreni düzenlendi.

Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçeklesen törene Vali Yardimcisi Turgut Subasi, Zonguldak Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas, Zonguldak Il Jandarma Komutani Jan. Albay Cezmi Yalinkiliç, Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’i vekaleten Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile çok sayida ögrenci katildi.

Saygi Durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan ve Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu’nun ve Vali Yardimcisi Turgut Subasi’nin konusmalariyla devam eden törende, vefat eden akademik ve idari personeli ile ögrencilerin anisina hazirlanan video gösterimi yapildi. Izleyicilere duygu dolu anlar yasatan video gösteriminin ardindan, Ilahiyat Fakültesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu, iki bölümden olusan ilahi dinletisinde bulundu. Ilahiyat Fakültesi ögretim üyeleri ve ögrencilerinden olusan koro, Segâh Makami ve Hüseyni Makaminda seslendirdikleri ilahilerle dinleyicileri bir kez daha duygulandirdi.

Saat 14.00’te baslayan ve yaklasik 1,5 saat süren etkinlik, toplu fotograf çekimiyle sona erdi. 30. Yil etkinlikleri dogrultusunda vefat edenlerin anisina düzenlenen etkinligin ikinci kismi ise Cuma Namazi öncesinde Ilahiyat Fakültesi ögretim üyeleri tarafindan Farabi Camiinden verilecek Kuran tilavetiyle gerçeklesecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile