ZBEÜ Devrek MYO'dan Bahar Dönemi Toplantisi

ZBEÜ Devrek MYO'dan Bahar Dönemi Toplantisi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulundan Bahar Dönemi Danisma Toplantisi gerçeklestirildi

Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu tarafindan Bahar Dönemi Danisma Toplantisi gerçeklestirildi.

DMYO Toplanti Salonunda gerçeklestirilen programda, kurumlar arasi stratejik isbirliklerinin artirilmasi, egitim ve ögretim kalitesinin yükseltilmesi, sosyal ve kültürel etkinliklerinin gerçeklestirilmesi ve is dünyasinda koordinasyon gibi konularda tavsiye niteliginde görüsmelerin gerçeklestirildigi ZBEÜ Devrek MYO Danisma Kurulu Toplantisi yerel paydaslarin katilimlariyla hayata geçirildi.

ZBEÜ Devrek MYO Müdürü Doç. Dr. Ersin Kanat, baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya, Devrek Kaymakami Muhammed Evlice, Belediye Baskani Özcan Ulupinar, Devrek Ilçe Jandarma Komutani Emrah Dinar, Devrek Ilçe Emniyet Müdürlügünden Ibrahim Tastan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ercan Kahya, Gençlik ve Spor Cihan Durdubas, Orman Isletme Müdürü Hüseyin Beytekin, TSO Baskani Abdullah Basoglu, MYO Müdür Yardimcilari Ögretim Görevlisi Dr. Emrah Öget ve Ögretim Görevlisi Tugba Babaoglu ile Yüksekokul Sekreteri Murat Yazici ve Kerem Döngelli katildilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile