ZBEÜ Iktisadi Ve Idari Bilimler Fakültesinde Iki Program Akredite Edildi

ZBEÜ Iktisadi Ve Idari Bilimler Fakültesinde Iki Program Akredite Edildi

ZBEÜ Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Ingilizce Iktisat ve Isletme lisans programlari STAR tarafindan akredite edildi.

ZBEÜ’de egitim kalitesi artmaya devam ediyor. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesinin Ingilizce Iktisat ve Isletme programlari Sosyal Beseri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Dernegi (STAR) tarafindan akredite edildi. Sürdürülebilir ve kaliteli egitim anlayisi ile hareket eden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin iki programin daha akredite olmasiyla birlikte egitim çalismalarinin kalitesi de bir kez daha tescillenmis oldu.

Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ahmet Ferda Çakmak, lisans programlarinin uluslararasi belirlenmis kalite standartlarini karsilamis olmasi ve bunun bagimsiz kuruluslar tarafindan tescillenmesinin önemli oldugunu ifade etti.

Çakmak, IIBF ailesi olarak akreditasyon sürecinde yogun çaba gösterdiklerini belirterek, süreçte emegi geçen tüm akademik ve idari personele tesekkürlerini sundu.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer konuyla ilgili yaptigi açiklamada, egitim ve ögretim kalitesinin akreditasyon belgeleriyle taçlandirilmasinin yaninda bundan sonra da yapacaklari yeni çalismalar ve gösterecekleri çabalarla Üniversitenin çok daha kaliteli ve ileri bir seviyeye tasinacagindan hiç süphesi olmadigini belirtti.

Rektör Özölçer fakültede bünyesinde yer alan, henüz akredite olmayan programlarin da akreditasyon süreçlerini tamamlamalarinin önemli oldugunu ve bu konuda gereken destegin saglanacagini ifade etti.

Ayrica, bu zorlu süreçte emegi geçen Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani, Dekan Yardimcilari, Bölüm Baskanlari, Anabilim Dali baskanlari ile akademik, idari personel ve tüm ögrencileri tebrik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile