ZBEÜ Ile MIA Teknoloji A.S. Arasinda Is Birligi Protokolü Imzalandi

ZBEÜ Ile MIA Teknoloji A.S. Arasinda Is Birligi Protokolü Imzalandi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile MIA Teknoloji A.S. arasinda imzalanan is birligi protokolü, taraflar arasinda ulusal ve uluslararasi projeler için her türlü görüsme, çalisma, müzakere ve is birligini amaçliyor. Protokol, Rektörlük Makaminda gerçeklestirilen imza töreninde ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer ile MIA Teknoloji A.S. Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çivi tarafindan imzalandi.

Imza töreni sonrasinda konusan ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, is birliginden duydugu memnuniyeti dile getirerek protokolün iki taraf için de hayirli olmasini temenni ettigini belirtti.

MIA Teknoloji A.S. Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çivi ise MIA Teknoloji A.S. olarak siber güvenlik, yapay zekâ, saglik ve bilisim sistemleri üzerinde çalismalar gerçeklestiren bir Ar-Ge firmasi olduklarini belirterek is birligi protokolünün iki taraf için de hayirli olmasini arzu ettigini belirtti.

Imza töreninde konusan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu ise MIA Teknoloji A.S. firmasinin yapay zekâ, teknoloji ve bilisim alanlarinda önemli faaliyetler gerçeklestiren bir firma oldugunu belirterek imzalanan is birligi protokolünün iki taraf için de önemli oldugunu ifade etti.

Kutoglu, protokol vasitasiyla MIA Teknoloji A.S. firmasinin ZBEÜ’nün akademik bilgisinden faydalanacagini, ZBEÜ’nün ise MIA Teknoloji A.S.’nin ticari deneyimlerinden hareketle projelerini ve ürünlerini pazarda etkin kilabilecegini belirtti.

Ayrica yine ZBEÜ bünyesinde özellikle biyomedikal, saglik, yapay zekâ alanlarinda gerçeklestirilecek çalismalari açisindan bu is birliginin önemli oldugunu sözlerine ekleyen Kutoglu, söz konusu protokolün iki taraf için de hayirli olmasini temenni etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile