Zekai Fırat Dülger'in Evinde Yas Var

Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan eski Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger'in oğlu piyade er Onur Fikret Dülger'in Trabzon'daki evinde yas var.

Afyonkarahisar Mühimmat Depo Komutanlığı'ndaki cephanelik deposunda, mühimmat sayımı ve tasnifi esnasında, henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden birinin, eski Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger'in oğlu olan Trabzonlu kısa dönem piyade er Onur Fikret Dülger olduğu belirtildi.

Trabzon'un 1 No'lu Beşirli Mahallesi Çankaya Evleri'nde oturan ve Kıbrıs'taki bir üniversitenin iç mimarlık bölümü mezunu Onur Fikret Dülger'in şehit olduğu haberini alan Trabzon'daki yakınları, duygusal anlar yaşadı.

Geçen yıl Gamze Bahadır ile nişanlanan ve vatani görevini yaptıktan sonra evlenmeyi planlayan şehit Dülger'in bazı yakınları ve eski Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas'ın, piyade er Dülger'in şehit olması üzerine Afyonkarahisar'a gittiği öğrenildi.

Dülger'in, acemi birliğini Samsun'da tamamladığı ve kısa bir süre önce Afyonkarahisar'a gittiği belirtildi.

Öte yandan, Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda, ''Afyonkarahisar'da bulunan askeri kışlada mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerimizden birinin de kulübümüz eski Genel Sekreterimiz Zekai Fırat Dülger'in oğlu Onur Fikret Dülger olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kaybettiğimiz genç şehidimize Yüce Allah'tan rahmet, ailesine sabır, milletimize de bir kez daha başsağlığı dileriz'' denildi.

Muhabir: Tuncay Bekar / Asena Akçay

Yayıncı: Tarkan Demir
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile