Geçirdigi omurilik ameliyatindan sonra saglik sorunlari yasayan Zerrin Özer, Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmisti.
Tedavisinin ardindan taburcu olan Özer, saglik durumunun iyi oldugunu açiklamisti.
Usta sanatçinin eski esi oyuncu ve sarkici Alper Önal, bosanmis olmalarina ragmen dostluklarinin hiç kesilmedigini söyleyerek, “Hiçbir zaman diyalogumuz kesilmedi. Hastaligi boyunca her gün konustuk. Darülacezeyi tercih etmeden bir süre önce ben onu İçel’e yanima getirtiyordum. Hastanesini doktorlarini her seyini ayarlamistim. Ve hastane sürecinden sonrada ona evimde bakacaktim. Fakat son dakika gelmekten vazgeçerek Darülaceze’ye gitmeye karar verdi. Zerrin benim her zaman basimin tacidir" diye konustu.
Zerrin Özer’le 1991 yilinda evlenip bir sene sonra bosanan Alper Önal, Özer’le kisa süren evliliginden sonra gözlerden uzak bir hayat yasamayi tercih ettigini ve 6 yildir İçel’de yasadigini söyleyerek, “Sahne çalismalarim araliksiz devam etti. Fakat yine sevenlerimle sahne disinda da bir arada olmak istedi. Geçtigimiz günlerde yayinlanan sözü ve müzigi Sezen Aksu’ya ait ’Ahdim Olsun’ adli teklim ve klibim ile tüm dijital platformlarda yeniden sevenlerimle bulustum” dedi.
Zerrin Özer'in Eski Esi Önal Açiklamasi 'Zerrin, Basimin Taci'
Zerrin Özer’in eski esi Alper Önal, usta sanatçinin tedavi görmesinin ardindan yaptigi açiklamada “Darülacezeyi tercih etmeden bir süre önce ben onu İçel’e yanima getirtiyordum. Hastanesini doktorlarini her seyini ayarlamistim. Ve hastane sürecinden sonrada ona evimde bakacaktim. Fakat son dakika gelmekten vazgeçerek Darülaceze’ye gitmeye karar verdi. Zerrin benim her zaman basimin tacidir" diye konustu.



















