Zeybekci: Denizli’nin Siyasette Lider Olması Yolunda Önemli Bir Adım

AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilen Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühüyle en üst kurullardan birine girmenin mutluluk verdiğini söyledi.

Zeybekci, bunun Denizli için önemli olduğuna inandığını belirtti.

Kongrede kendisini destekleyen partililere de teşekkür eden Milletvekili Zeybekci, “Denizli AK Parti’ye çok teşekkür ediyorum. Bin kişinin üzerinde partili gelerek, kongrede Denizli’yi hissettirdi. Sağolsunlar, bizi yalnız bırakmadılar. Denizli’nin siyasette lider şehir olması yolunda atılmış önemli bir adım diye düşünüyorum. İnşallah iyi olacak.” dedi.

MKYK'ye girmesi için kendisine destek olan kişilere, “Allah razı olsun.” diyen Zeybekci, “Çok teşekkür ediyoruz. Denizli’yi daha iyi bir şekilde ülke genelinde temsil etmeye. hep beraber hizmet etmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Nihat Zeybekci’nin AK Parti MKYK'ye seçilmesinin ardından Meclis'teki üç büyük partinin yönetimlerine Denizlili milletvekilleri de girmiş oldu. Bunlardan Adnan Keskin CHP’de, Emin Haluk Ayhan MHP’de genel başkan yardımcısı olarak görev yapıyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile