Zeynep Teyze'nin Naylon Poşetle Kayak Keyfi

Zeynep Teyze'nin Naylon Poşetle Kayak Keyfi

Mersin`in Silifke ilçesine bağlı Hotamış Yaylasında 55 yaşındaki Zeynep Üre, kızı Resule ve torunu Kıyasettin ile naylon poşetle karda kayak keyfinin tadını çıkardı.

  Son günlerde Türkiye`yi etkisi altına alan kar Silifke`ye bağlı yüksek kesimlerde vatandaşların ilgisini çekti . 55 yaşındaki Zeynep Üre de torunu Kıyasettin ve kızı Resule ile kar üzerinde naylon poşetle yüksek yerden kayarak hünerini sergiledi .

Silifke`de ikamet ettiklerini belirten Zeynep Üre , " Uzun zamandır kar görmemiştik . Ailece Silifke`nin yüksek kesimlerine yağan karı görmek için geldik . Kar üstünde poşetle kayarak zamanımızı geçirdik . Kızım ve torunumla birlikte poşetle karda kayarak zamanın tadını çıkardık " dedi .

Küçük Kıyasettin ise , " Babaannemle birlikte karın tadını çıkardık . Babaannem de bizimle karda kayarak karın keyfini çıkardı " diye konuştu .

Hotamış Yaylasında 30 santimetreyi geçen kar kalınlığı , haftasonu vatandaşlara kayak keyfi yaşatmaya yetti .

Silifke`nin en yüksek yeri olan Hotamış Yaylası , vatandaşlar tarafından dolup taştı . Havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar , ailece karın keyfini çıkarmak için yüksek yerlere akın etti .

Bazı vatandaşlar karda yürümenin keyfini çıkardı . Çocuklar ve aileleri naylon poşetlerle kızak keyfi yaşadı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile