Zeynep Tosun X Trendyol Ilkbahar - Yaz Koleksiyonu Tanitildi

Zeynep Tosun X Trendyol Ilkbahar - Yaz Koleksiyonu Tanitildi

Trendyol, tasarim dünyasinin önde gelen isimlerinden Zeynep Tosun ile is birligini sürdürüyor. Zeynep Tosun’un ‘parti’ temasiyla olusturdugu Zeynep Tosun X Trendyol koleksiyonu moda severlerin begenisine sunuldu. 52 parçadan olusan koleksiyonda tüm aksesuarlar is birligine özel olarak tasarlandi.



Dünyanin önde gelen e-ticaret platformlarindan Trendyol, tasarim dünyasinin önde gelen isimlerinden Zeynep Tosun is birligiyle ilkbahar - yaz sezonuna özel bir koleksiyon hazirladi. ‘Parti’ mottosunu temel alarak tasarlanan Zeynep Tosun X Trendyol koleksiyonu, farkli renk seçenekleri ile birlikte 52 parçadan olusuyor.

"Herkese hitap edebildigimiz bir is birligi"

Trendyol’a özel tasarladigi koleksiyonu moda tutkunlarinin begenisine sunan modaci Zeynep Tosun, “Trendyol is birligi ile inanilmaz keyif aldigim dinamik koleksiyonlar hazirliyoruz. Bu sezon parti koleksiyonuyla çikiyoruz. Benim için Trendyol ile is birligi yapmak çok degerli bir deneyim. Türkiye’nin dört bir yanina ulasabildigimiz ve ekonomik koleksiyonlar ile herkese hitap edebildigimiz bir is birligi” dedi.



"2023 yaz trendlerini ele aliyor"

Koleksiyon ile herkesin her ihtiyacina cevap verebilmeyi hedeflediklerini anlatan Zeynep Tosun, “Yazin sicakligini hissederek ve 2023 yaz trendlerini ele alarak bir koleksiyon olusturmayi hedefledik. Çok renkli, bol aksesuarli ve her kutlama için seçenegimizi genis tuttuk. Plajdan geceye bir seçki hazirladik. Hepsi gerçekten yazi kutlamaya dair. Afterparty kiyafetlerinden happyhour saatlerine kadar her türlü opsiyonu rahatça bulabileceginiz bir koleksiyon” diye konustu.



“Stras ve swarovski taslar, dev altin günes aksesuarlar, ince zincir vücut aksesuarlari”

Zeynep Tosun X Trendyol koleksiyonunda bulunan tüm aksesuarlarin özel oldugunu söyleyen Tosun, koleksiyonu söyle anlatti: “Daha çok vücudu saran örme kumas ve kreplerden olusan koleksiyonumuza stras ve swarovski taslar, özel tasarimimiz dev altin günes aksesuarlar, elbiselere bagli ince zincir vücut aksesuarlari gibi ögeler eslik ediyor. Koleksiyonumuz, fusya, limon yesili, kobalt mavi ve zümrüt yesili gibi canli çarpici renklerden olusuyor. Altin ve gümüs neredeyse her üründe ön planda. Strasli bikiniler, straplez uzun elbiseler de göze çarpiyor. Tamami sik kiyafetlerden olusan koleksiyonumuzda 6 farkli tasarim bikini ve mayo da yer aliyor.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile