Zeynep Tosun X Trendyol Sonbahar-Kis Koleksiyonu Satista

Zeynep Tosun X Trendyol Sonbahar-Kis Koleksiyonu Satista

Zeynep Tosun, ilkbahar-yaz sezonunda Trendyol için çikardigi ‘No Cool Kids in Fashion’ kreasyonunun çehresini degistirerek ‘Zeynep Tosun x Trendyol’ sonbahar-kis koleksiyonunu moda severlerin begenisine sunuyor.



Dünyanin önde gelen e-ticaret platformlarindan Trendyol, tasarim dünyasinin önde gelen isimlerinden Zeynep Tosun ile sonbahar - kis sezonuna özel bir koleksiyon hazirladi. 15 Eylül’de modaseverlerle bulusacak olan ve ‘No Cool Kids in Fashion’ mottosunu temel alarak tasarlanan Zeynep Tosun x Trendyol koleksiyonu, 80’ler döneminin ikonik altin heykel betimlemeleri ile lüks hayatin yansimalarini birlestiriyor.

Koleksiyona erkek giyim de eklendi

Trendyol için ürettigi kreasyonda ilk defa erkek koleksiyonunu moda severlerin begenisine sunacak olan ünlü modaci Zeynep Tosun; “Ilk kez erkek koleksiyonu yapiyorum. Bu benim için kendimi sinadigim ve farkli bir koleksiyon oldu. Hafif bir geçisle gerçekten cool ve zamansiz parçalara imza atmak istedim” dedi.

80’li yillarin çarpici tasarimlarini ilham verici buldugunu dile getiren ünlü modaci toplam 71 opsiyondan olusan koleksiyonu için, “Vatkali dik/sert omuzlar, altin aksesuarlarla birlesen acid yikama efektli Jean parçalar, David Bowie ilhamli desenler koleksiyonu domine ediyor. 80’lerin gece hayatini yansitan parçalar ise kadife elbise ve tulumlarda, altin aksesuarli beyaz takim elbiselerde ve renkli derin dekoltelerde göze çarpiyor” diye belirtti.



“Cesur bir kis bizi bekliyor”

Koleksiyonunun her parçasi ile yakindan ilgilendigini vurgulayan Zeynep Tosun, ”Sahsen ben her parçasi ile yakindan ilgilendim. Tatli fikirli aksesuarlara agirlik verdik. Mesela koleksiyon mottomuzu iç çamasirlarinda ve çoraplarda kullandik, Görünümleri çok iyi tamamlayan parçalar oldular” ifadelerini kullandi. 2022’nin kis aylarina cesur renklerin damga vuracagini belirten ünlü modaci koleksiyonunu, “Renklerde kesinlikle çok cesur oldugumuz bir kis bizi bekliyor. Fusya, turuncu ve kirmizi renklerin ön plana çiktigi koleksiyonun feminin ve sert tarafini yansitirken erkek koleksiyonu ve sokak hayati tarafinda asker yesilleri, soluk pembeler ve retro kahve tonlarini görüyoruz” cümleleriyle betimledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile