'Zeytin Dalı Harekatı Ve Mehmetçik'e' Destek Yürüyüşü

'Zeytin Dalı Harekatı Ve Mehmetçik'e' Destek Yürüyüşü

Pursaklar Belediyesince 'Zeytin Dalı Harekatı ve Mehmetçik'e' destek yürüyüşü düzenlendi Pursaklar Belediye Başkanı Çetin: 'Kahraman Mehmetçik'imizin destan yazdığı ve tarihin şanlı sayfalarında yerini alacak olan Zeytin Dalı Harekatı'na herkesin destek vermesi gerekiyor çünkü bu devletimiz ve milletimiz için beka mücadelesidir'.

Pursaklar Belediyesi tarafından "Zeytin Dalı Harekatı ve Mehmetçik'e Destek Yürüyüşü" düzenlendi.

İlçe halkı, cuma namazı sonrası yürüyüş için Hicret Camisi önünde toplandı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yürüyüş öncesinde yaptığı konuşmada insani, vicdani ve tarihten gelen sorumluluklarını yerine getirmek, Mehmetçik'in yanında olduklarını dünyaya bir kez daha göstermek istediklerini anlattı.

Türkiye'nin ve Türk milletinin, Gazze, Filistin, Somali, Halep, Bayırbucak ve Afrin'in yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki mazlumların umudu olduğunu vurgulayan Çetin, şöyle konuştu:

"Bu umut dün Fırat Kalkanı'ydı, bugünde Zeytin Dalı Harekatı. Vahşet saltanatı sürdürmek için ülkesini cehenneme çeviren, kendi halkına zulmeden Suriye diktatörü Esed, emperyalist ülkelerle birlikte bölgeyi kendi inancı ve kendi çıkarları doğrultusunda maalesef ateşe verdi. Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, komutanımızın himayelerinde dosta güven, düşmana korku salan şanlı ordumuz ulusal güvenliğimizi ve bölgesel huzuru sağlamaya yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nı 28 gündür başarıyla sürdürüyor. Kahraman Mehmetçik'imizin destan yazdığı ve tarihin şanlı sayfalarında yerini alacak olan Zeytin Dalı Harekatı'na herkesin destek vermesi gerekiyor çünkü bu, devletimiz ve milletimiz için beka mücadelesidir."

Çetin, Pursaklar Belediyesi ve ilçe halkının, Mehmetçik'in duacısı olduğunu, Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek verdiklerini belirtti.

Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara da harekata katılan Mehmetçik'in arkasında olduklarını, harekata destek verdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Çetin, Kaymakam Kara ve diğer protokol üyeleri, cami önünde toplanan kalabalıkla birlikte Pursaklar Mezarlığı'ndaki şehitliğe kadar yürüdü.

Yürüyen kalabalığa, evlerindeki vatandaşlar ve okul bahçesindeki çocuklar da bayrak sallayıp, tekbir getirerek destek verdi.

Şehitlikte dua okuyan protokol üyeleri, Pursaklar Mezarlığı'ndaki şehitliklerin üzerindeki bayrakları değiştirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile