Zeytinburnu Kariyer Merkezi 3 Bin Vatandasa Istihdam Sagladi

Zeytinburnu Kariyer Merkezi 3 Bin Vatandasa Istihdam Sagladi

Zeytinburnu Belediyesi’nin 2019 yilinda is arayanla personel arasinda bir köprü görevi kurma amaciyla faaliyete geçirdigi Kariyer Merkezi tam 3 bin kisiye istihdam sagladi. Kariyer Merkezi’nin düzenledigi tebrik ve tesekkür programinda 3 bininci sirada ise yerlestirilen Umut Bakir ve en çok personel alimi yapan firmalar plaketlerini Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy’dan aldi.

Zeytinburnu Belediyesi’nin 2019 yilinda is arayanla personel arasinda bir köprü görevi kurma amaciyla faaliyete geçirdigi Kariyer Merkezi o günden bu yana tam 3 bin kisiye istihdam sagladi. Kariyer Merkezi, is hayatina kazandirdigi 3 bininci personel dolayisiyla tebrik ve tesekkür programi gerçeklestirdi. Zeytinburnu Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa son bir yildir en çok personel alimi yapan firma temsilcileri ve Belediye Baskani Ömer Arisoy da katildi.

Açilis konusmalarini yapan Ömer Arisoy, 4 buçuk yil önce Zeytinburnu hizmetkarligina talip olduklarinda ilçenin tüm problemlerine çözüm sunmayi amaçladiklarini belirtti.

3 bininci sirada ise yerlestirilen Umut Bakir ve en çok personel alimi yapan firmalar, tesekkür plaketini Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy’dan aldi.

“Vesile oldugumuz istihdamla Zeytinburnu’nun refahina da katki sagliyoruz”

Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy, “Verdigimiz sözlerden bir tanesi simdi 3 bininci istihdam töreni vesilesi ile bir araya geldigimiz Kariyer Merkezi’miz. Geldigimiz noktada büyük bir memnuniyetle söylemeliyim ki Zeytinburnu’ndaki istihdama büyük bir katki saglamis olduk. Zeytinburnu Belediyesi’nin yaklasik bin 500 personel çalistirdigini düsünürsek yaklasik iki kati istihdama vesile olduk. Zeytinburnu’nda yasayan bir hemsehrimizin dogru düzgün bir ise kavusmus olmasi, bizim buna vesile olmamiz bu birimimiz için yaptigimiz harcamanin telafisi için yeterli bir sebeptir. Toplam 20 bin 284 islem yapmisiz. Simdi yeni dönemde insallah ilanlari da online almaya baslayacagiz. Ikinci asama olarak da Istanbul’daki tüm is ilanlarini yayinlayacagiz. Tüm bu islemleri bu zamana kadar ücretsiz yaptik, yapmaya da devam edecegiz. Böylelikle Zeytinburnu’nun refahina mutluluguna bir katki saglamis olacagiz” seklinde konustu.



“4 aydir issizdim”

Zeytinburnu Kariyer Merkezi vasitasiyla Ottoperla Otel Bilgi Islem Bölümü’nde ise baslayan Umut Bakir, “Dogma büyüme Zeytinburnuluyum. Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde Yönetim ve Bilisim Sistemleri’nde lisans okudum. 4 aylik bir issizlik dönemim olmustu. Zeytinburnu Belediyesi Kariyer Merkezi’ne basvuru yaptim. Bir ay içerisinde istihdamim saglandi. Çok tesekkür ediyorum.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile