Zeytinburnu Kültür Yayinlari 146 Eserle TÜYAP Kitap Fuari'nda

Zeytinburnu Kültür Yayinlari 146 Eserle TÜYAP Kitap Fuari'nda

Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayinlari kütüphanesinde yer alan 146 basili eseriyle birlikte, 40. Uluslararasi TÜYAP Kitap Fuari’nda kitapseverlerle bulusmaya devam ediyor.

Sehrin ve yerelin hafizasini canlandiran yayinlariyla dikkat çeken Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayinlari, Istanbul’da gerçeklestirilen 40. Uluslararasi TÜYAP Kitap Fuari’nda 5 Kasim tarihine kadar kitapseverlerle bulusmaya devam edecek. Geçmisten günümüze birçok eseri kitap dünyasina kazandiran Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayinlari, ilk eseri olan “Surlarin Öte Yani Zeytinburnu” adli kitabiyla yerelden genele bir köprü kurmayi basarmis durumda.

Türkiye’nin En Iyi Kamu Yayincisi

20 sene önce “Surlarin Öte Yani Zeytinburnu” adli eserle kamu yayinciligina ilk adimi atan Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayinlari fuarda; Bir Ses Ormani Ahmet Hamdi Tanpinar, Osmanli Sadrazami ve Düsünür Said Halim Pasa, Bir Aydin Üç Dönem Kemal Tahir Kitabi, Hatirlayip Yeniden Bulmak Tarik Bugra Kitabi, Türk Düsüncesinin Dinamikleri Kurtulus Kayali, Dogu Bati Medeniyetleri Teoman Durali, Bir Baska Hoca Orhan Okay, Ismail Saib Sencer, Cahide Keskiner Türk Sanatinda Bir Okul, Z Kültür Sanat Dergileri gibi 146 eserden olusan basili yayinla görücüye çikiyor.

2014 yilinda Türkiye Yazarlar Birligi tarafindan da en iyi kamu yayincisi seçilen Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayinlari’ni TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 10 salon 1027/A no’lu stantta; 5 Kasim 2023 tarihine kadar hafta içi 10.00 - 19.00, hafta sonu 10.00 - 20.00 saatleri arasinda ziyaret edebilirsiniz.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile