Ziraat Türkiye Kupası grupları belirleniyor

Ziraat Türkiye Kupası grupları belirleniyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda play-off maçları tamamlandı ve gruplara kalan takımlar belli oldu. Bugün saat: 13:00'da Türkiye Kupası grupları belirlenecek.

2010-2011 sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları bugün saat 13.00'te çekiliyor. Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilecek kura çekimine gruplarda yer alacak 20 kulübün temsilcileri ile Türkiye Futbol Federasyonu ve Ziraat Bankası yöneticileri katılım gösterecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2010-2011 sezonu play-off maçları tamamlandı ve gruplara kalan 20 takım belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası play-off aşamasında; 2. kademe maçları sonucu tur atlayan 18 takım, 2009-2010 sezonunda Spor Toto Süper Lig'i 5-15 arasında tamamlayan 11 takım ve Spor Toto Süper Lig'e yükselen 3 takımın, tek maçlı eliminasyon sistemine göre mücadele ettiği play-off'ta Beypazarı Şekerspor, Gençlerbirliği, Konya Torku Şekerspor, Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Denizlispor, MKE Ankaragücü, Bucaspor, Manisaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kırıkhanspor, Medical Park Antalyaspor, Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor, Karşıyaka ve Beşiktaş tur atlayarak gruplara kaldı.

Spor Toto Süper Lig'i ilk 3 sırada tamamlayan Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile 2010 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor, kupaya grup aşamasından katılacak.

İşte gruplarda mücadele edecek takımlar:

Beşiktaş

Karşıyaka

Bursaspor

Fenerbahçe

Trabzonspor

Galatasaray

Gençlerbirliği

Beypazarı Şekerspor

İstanbul B.B. Spor

Gaziantepspor

Denizlispor

Ankaragücü

Bucaspor

Manisaspor

Medical Park Antalyaspor

Kırıkhanspor

Yeni Malatyaspor

Gaziantep B.B.Spor

Kasımpaşa

Konya Torku Şekerspor
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile