Ziya Taskent'te Unutulmaz Bir Aksam

Ziya Taskent'te Unutulmaz Bir Aksam

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin kültür takvimi çerçevesinde Ziya Taskent’te tasavvuf konseri veren Gökhan Arikan, Aziz Hardal ve ekibi icra ettikleri eserlerle kulaklarin pasini silerek sanatseverlere unutulmaz bir aksam yasatti.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin Subat Ayi Kültür Takvimi, harika bir tasavvuf konseriyle devam etti. Sanattan, tiyatroya, egitimden, edebiyata birçok alanda birbirinden keyifli programlar gerçeklestiren Büyüksehir, Ziya Taskent Konser Salonu’nda sanatçi Gökhan Arikan ile Aziz Hardal ve korosunu agirladi. Her iki sanatçi ve beraberindeki müzikal ekibi, icra ettikleri eserler ve sahne performanslariyla kulaklarin pasini sildi. Özellikle Gökhan Arikan ve Aziz Hardal’in kusursuz yorumu dinleyicileri hayran birakti.

Programa katilimci olarak gelen Kaside Ustasi Celalettin Sensoy da sahneye davet edildi. Türkiye’nin asina oldugu eseri “Bülbül” isimli kasideyi icra etti ve katilimcilar musikiye eslik etti. Konser sonunda sahneye çikan semazen ise yaptigi gösteriyle geceyi katilimcilar için unutulmaz bir hatiraya dönüstürdü. Büyüksehir’in subat ayi takvimi birbirinden güzel etkinliklerle devam edecek. Etkinlik takvimine www.sakarya.bel.tr adresinden ulasilabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile