Ziyaret'te Cumhuriyet'in 100. Yilina Özel Her Eve Bayrak Dagitildi

Ziyaret'te Cumhuriyet'in 100. Yilina Özel Her Eve Bayrak Dagitildi

Ziyaret Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yil dönümü kutlamalari kapsaminda anlamli bir organizasyona imza atti. Bin300’den fazla hane ve isyerinin bulundugu beldenin her yani dagitilarak asilan bayraklarla donatildi. Bayraklari öperek teslim alan vatandaslar coskuya renk katan belediyeye tesekkür etti.

Ekiplerle birlikte vatandaslara bayrak dagitan Belediye Baskani Mehmet Uyanik, “Cumhuriyetimizin 100. yilina ulasmanin gurur, mutluluk ve coskusunu yasiyoruz. Cumhuriyetimizin birinci yüzyilinda tarihimizden aldigimiz güçle gelecege emin adimlarla ilerliyoruz” dedi.

Cumhuriyetin Atatürk ve silah arkadaslarinin öncülügünde zorluklarla ilan edildigini hatirlatan Baskan Uyanik, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyilina girerken bizlere düsen en önemli vazife her bir karisini ezanlar ve bayragimizla süslenmis, üzerinde özgürce yasayabilecegimiz bir vatan birakan kahramanlarimizin aziz hatiralarina sahip çikmaktir” diye konustu.

Mehmet Uyanik, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bagimsiz yasamasi için vatani ugruna canlarini feda eden aziz sehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni kutluyorum” seklinde konustu.

Bayragi öperek alan vatandaslardan Mehmet Tokul da, “Bundan daha anlamli bir hediye olamaz. Gururumuz olan Türk bayragi ilelebet dalgalanacak” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile