Zonguldak Müftüsü’den Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Zonguldak Müftüsü’den Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut ve beraberindekiler, Zonguldak Huzurevi’nde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut ve beraberindekiler, Zonguldak Huzurevi’nde bulunan yaşlıları ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut, “Biz il müftülüğü olarak biliyorsunuz her Perşembe akşamı burada görevlendirdiğimiz imam arkadaşlarımız sizlerle hasbıhal ediyorlar. Sizlerin dualarını alıyoruz. Sizlerin bazı sorunları ve soruları olursa onları cevaplandırıyorlar. Burada sizlerle konuşuyorlar. Bu Cumartesi gününde de sizlerle bir çay içelim, onların hayır dualarını alalım, onlarla biraz konuşalım. Bu amaçla biz bugün buraya geldik. Allah hepinize hayırlı ve uzun ömürler versin. Bildiğiniz gibi yaşlılık Allah’ın insanın hayatına kurduğu bir fıtri bin kanundur. Bir insan doğar, büyür, olgunlaşır ve ondan sonrada yaşlılık dönemi başlar. Yaşlanma bizim elimizde olmayan bir durum. Bizimde yaşlı olan babalarımıza, dedelerimize, yakınlara saygılı olmamızı dinimiz her şekilde ortaya koyuyor. Yaşlıların her zaman arkasından yürüyün, her yerde onlara öncülük tanıyın. Arabada, dolmuşta, hastanede, markette olsun en önde onlara yer verin. Biz sizlere her şekilde minnettarız. Biz sizlerin yanındayız. Devletimizden Allah razı olsun burada güzel bir mekan hazırlamış ve bu mekanda sizler rahat ediyorsunuz” dedi.

Konuşmanın ardından Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut, Zonguldak Huzurevi’nde bulunan yaşlılara dini kitaplar ve çorap hediye etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile