Zonguldak'ta 23 Nisan Coşkusu

Zonguldak'ta 23 Nisan Coşkusu

Zonguldak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında tören düzenlendi.

  Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadı ' nda yapılan törene Zonguldak Valisi Erdal Ata ' nın yanı sıra Belediye Başkanı İsmail Eşref , 3 . Jandarma Er Eğitim ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Süleyman Yüksel , ZKÜ Rektörü Prof . Dr . Bektaş Açıkgöz , Baro Başkanı Av . Kerem Ertem ve protokol üyeleri katıldı .
Vali Erdal Ata , Garnizon Komutanı Tuğgeneral Süleyman Yüksel ve Belediye Başkanı İsmail Eşref , törende halkı ve öğrencileri selamladı . İstiklal Marşı ' nın okunmasının ardından Bilim ve Sanat Merkezi tarafından 260 öğrenciden oluşan karma enstrümanlı orkestra konser verdi . Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin , günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı . Törene Macaristan , Bulgaristan ve Romanya ' dan gelen misafir öğrenciler de katıldı .
Jandarma Eğitim Komutanlığı Beytepe Jandarma Bölge Bandosu ile askeri bando eşliğinde tören geçişi gerçekleştirildi . Tören geçişinin ardından cadı kostümü , pamuk prenses , şirinler , Nasreddin Hoca ve keloğlan kostümleri giyen öğrenciler hazırladıkları gösterileri sergiledi . Gösteri sonunda Mustafa Kemal Atatürk ' ün dev posteri açıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile