Zonguldak'ta mühimmat bulundu

Zonguldak'ta mühimmat bulundu

Zonguldak'ta, üzerinde UNITED yazılı bir kutunun içinden çok sayıda mühimmat çıktı.

  2 adet iç ; i boş el bombası , 27 adet G3 ve 5 adet M-16 mermisi ile bir adet lav silahı kapağı gibi ç ; ok sayıda mü ; himmat ve bazı silahlara ait parç ; alar bulundu .

Alınan bilgiye gö ; re , E . K , U . Ş . ve H . D ' nin , İnağzı Mahallesi ' ndeki hemzemin geç ; it sahil yolu ü ; zerindeki fındıklıkta ' ' UNITED ' ' yazılı kutu iç ; inde el bombaları ve mermi bulduklarını bildirmesi ü ; zerine emniyet ekipleri sö ; z konusu bö ; lgeye gitti .

Ekiplerce yapılan araştırmada , kutuda iç ; i boşaltılmış 2 el bombası , 27 adet G3 , 5 adet M-16 , 2 biksi ve birer eğitim , kalaşnikof ve kanas , 2 adet tabanca mermisinin yanı sıra 1 adet lav silahı kabağı , 1 adet G3 kabza kapağı ve 2 adet ateşleme iğnesi gibi bazı silahlara ait parç ; alar bulundu .

Zonguldak Valisi Erdal Ata , AA muhabirine konuya ilişkin yaptığı aç ; ıklamada , ' ' Mü ; himmatların kaynağı nedir , ne değildir bilmiyoruz . Ancak , emniyet gö ; revlilerimiz araştırmalarını sü ; rdü ; rü ; yorlar ' ' dedi .

Soruşturmanın , mü ; himmatın , geç ; miş dö ; nemde Doğu ve Gü ; neydoğu ' da gö ; rev yapan bazı kamu gö ; revlilerinin marifetiyle kente getirilmiş olabileceğine yö ; nelik de sü ; rdü ; rü ; ldü ; ğü ; ö ; ğrenildi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile