Zonguldak'ta Protokol Bayramlasti

Zonguldak'ta Protokol Bayramlasti

Zonguldak’ta Kurban Bayrami dolayisiyla protokol üyeleri bir araya gelerek bayramlasti.

Polisevi’nde gerçeklestirilen bayramlasma programina AK Parti ve CHP Zonguldak Milletvekilleri, Vali Mustafa Tutulmaz ve davetliler katildi.

Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki protokol üyeleri, davetlilerle bayramlasti. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyilmaz, “Bugün hepimizi birlestiren özel bir gün. Tüm Zonguldak halkinin, Türkiye ve müslüman aleminin bayramini kutluyorum” diye konustu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da “Allah nice bayramlara hepimizi erismeyi nasip eylesin. Pandemi sonrasindaki ikinci bayram bulusmamiz. Bu vesile ile dini bayramlarda milli bayramlarda bir araya gelerek kutluyoruz. Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum” dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz da “Kurban Bayraminizi tebrik ediyorum. Bugün Islam dünyasi açisindan önemli bir gün. Bir taraftan ibadetlerimizi yerine getiriyoruz. Bir taraftan da bir arada olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Dünya zor bir süreçten geçiyor. Pandemi ve arkasindan yasanan savas dünyanin dengesini düzenini bir sekilde degistirdi. Bunun kalici olmamasini diliyoruz. Bu süreçte yardimlasmayi, fakir fukarayi gözetmeyi öncelemeliyiz. Bu süreçte insanca hareket etmenin önemi daha fazla ortaya çikiyor. Ilimiz açisindan da geçen hafta ciddi bir sel süreci yasadik. Sükür can kaybinin olmamasi kazancimiz oldu. Sunu artik görüyoruz ki iklim degisikligiyle beraber yagislarin rejimlerinde degisiklikler oldu. Artik herkesin yeni düzene göre hareket etmesi gerekiyor. Hayatimizi kolaylastiracak isleri yaparken yeni iklim düzenini de göz önünde bulundurmamiz gerekiyor. Tedbirimizi önceden almamiz gerekiyor” seklinde konustu.

Programda davetlilere çesitli ikramlarda bulunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile