Zonguldak Tsm Topluluğundan Muhteşem Müzik Ziyafeti

Zonguldak Tsm Topluluğundan Muhteşem Müzik Ziyafeti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 91.yıldönümünü kutlamaları kapsamında Alaplı Belediyesi’nin organizasyonunda sahne alan Zonguldak Türk Sanat Musikisi Topluluğu, yaklaşık üç saat boyunca doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu.

Alaplı Belediyesi’nin Fatih Mahallesi’ndeki Belediye Kültür Merkezi’nde verilen konseri, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak ve Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam’ın yanı sıra, bazı sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve işadamlarının da izlediği, şef Ercan Kandemir’in yönetimindeki, Birgen Sevimli’nin sunumundaki konserde, iki bölüm halinde toplam 39 eser seslendirildi. Konseri izleyenlerin de zaman zaman şarkılara eşlik ettiği konserde, sanatçılar izleyenlerden bol bol alkış aldı.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, konserin birinci bölümünün ardından koro Şefi Ercan Kandemir’e plaket, tüm sanatçılara da günün anısına “Teşekkür Belgesi” takdim etti. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun eşi Dilek Çimenoğlu da, konserin sunumunu gerçekleştiren Birgen Sevimli’ye bir buket çiçek sundu. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 91.yıldönümü nedeniyle davet ettikleri Zonguldak Türk Sanat Musikisi Topluluğu’na teşekkür ederek, “Kendileri davetimizi kırmayarak bu akşam bizlere doyumsuz bir müzik ziyafeti sundular. Onlara çok çok teşekkür ediyorum. Bu konseri izleyenler gerçekten çok eğlendi; izleyemeyenler ise çok şey kaçırdı” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile