Zonguldakli Is Adamlari 'Best Of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde Bir Araya Geldi

Zonguldakli Is Adamlari 'Best Of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde Bir Araya Geldi

Zonguldakli is adamlari ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi.



Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinligi vatandaslar ve is adamlarindan ilgi gördü. Buket Aydin ve Vahe Kiliçaslan’in sunuculugunu yaptigi organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Baskani Nejdet Tiskaoglu’nun ev sahipliginde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Baskani Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadin basketbol takiminin kulüp baskani Kanat Tan, çok sayida is adamlarinin yani sira ve vatandaslar katildi.

Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tiskaoglu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’in kalkinmasi için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde sehrimiz için en iyisini yapmaya çalisiyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayis’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’in tüm illerinde tüm sehrimize yansitmak istiyoruz. Bunun için çalisan Kerim Yilmaz burada. Levent Yaman kardeslerime tesekkür ediyorum. Ayrica Buket Aydin ve Vahe Kiliçaslan Zonguldak’imizin ilklerini paylasti. Burada ödül alan arkadaslarimiz 2023 yili boyunca güzel islere imza attilar ve ödülü hak ettiler. Bu yil ilki düzenlendi.

Gelecek yil daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’imizi farkli bir sekilde temsil edecegiz" dedi.

Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’i her zaman her yerde övgüyle konusuyoruz. Bu organizasyon bu yil ilk kez yapildi, keyifli ve basarili bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan is insanlariyiz. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada dogup büyüdüm ve firsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklariyiz. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’imizi her yerde en iyi sekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi.

Ayrica Zonguldak kadin basketbol sampiyonu kulüp baskani Kanat Tan ise konusmasinda, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarlari için aliyorum. Zonguldak kadin basketbol takimimiz sampiyon olarak Süper Lig’e çikmaya hak kazandi, çok çalistik çok emek verdik ve emegimizin karsiligini aldik, Formamizin rengi kirmizi sehitleri ve mavi madenci tulumlarini temsil ediyor. Çocuklarimiz madenci torunlaridir. Zonguldak’i her alanda en iyi sekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Zonguldak halk oyunlari ekibi gösterisinin ardindan ödüller ve hediyeler takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile