Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu 10. yıl açılışını yaptı

Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu'nun (PMYO) 2010–2011 eğitim ve öğretim 10. dönem açılış töreni yapıldı. Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okul

Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu'nun (PMYO) 2010–2011 eğitim ve öğretim 10. dönem açılış töreni yapıldı. Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda gerçekleşen törene, Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, ETSO Başkanı Ali Şekerdağ, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Kemal Karabulut, kurum temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Program, Vali Muammer Erol'un tören mangasını selamlamasıyla başladı. Okulun eğitim yılının açılış konuşmasını yapan Vali Muammer Erol, bilgi çağını yakalayan polis teşkilatının ülke için önem teşkil ettiğini belirtti. Okula yeni başlayan polis adaylarına tavsiyelerde bulunan Muammer Erol, öğrencilerden, hayat boyu eğitim anlayışı ile her anlarında yeni bir şeyler öğrenmeye çalışmalarını, sürekli yenilik peşinde olmalarını ve kendilerini geliştirmelerini istedi.

Zülfü Ağar PMYO Müdürü Kemal Karabulut ise okulun 2 yıllık lisans eğitimi verdiğini ve okulda 400 öğrencinin eğitim ve öğretim göreceğini kaydetti.

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışı ile polisler yetiştirmeye çalıştıklarını söyleyen Karabulut, eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, ailelere ve ülkeye güzellikler getirmesi temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından törene Dr. Metin Aslan tarafından verilen İnsan Hakları başlıklı ilk ders ile devam edildi. Program, Polis Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile