Zurna Üstatlari Fethiye'de Bulustu

Zurna Üstatlari Fethiye'de Bulustu

Mugla’da Büyüksehir Belediyesi tarafinda gerçeklestirilen ve üç gün süren 8. Uluslararasi Zurnazen Festivali Fethiye’de sona erdi.



Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan Beskaza Meydani’nda düzenlenen festivale Türkiye ve yurt disindan katilan zurna sanatçilari performanslarini sergiledi. Zurna üstatlarinin bir araya getirildigi Mugla Uluslararasi Zurnazen Festivali’ne, Türkiye ve yurt disindan farkli zurna sanatçilari katildi.

Festivali Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Osman Gürün, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslar izledi. Sanatçilarin performansini sergiledigi festivalin son gününde, bazi vatandaslar zurnalar esliginde oynadi. Sanatçilarin performansi izleyicilerin begenisini topladi. Yaklasik 3 bin kisinin izledigi Zurnazen festivalinde ikiser parça seslendiren zurna ustalari izleyicilerden büyük ilgi alkis aldilar. Festivalde iki kadin, yöresel çalgi olan delbek ile performans sergiledi. Gecenin sonunda Elif Buse Dogan sevilen sarkilarini seslendirdi. Sanatçilarin performansi, çok sayida kisi tarafindan ilgiyle izledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile