10 yıl aradan sonra ekranlara çıkan ünlü sanatçı Harika Avcı, canlı yayın konuğu olduğu Saba Tümer'i zaman zaman azarlarken, "Çişim geldi" diyerek de herkesi şaşırttı.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına ünlü sanatçı Harika Avcı konuk oldu. Harika Avcı, yıllar önce Tarkan'ın da canlı yayında yaptığı gafın aynısını yaptı. Güzel sanatçı, canlı yayında 'Çişim geldi' diyerek herkesi şaşırttı.

Yıllar sonra körkütük sarhoş olarak ekranlara çıkan güzel oyuncunun konuşurken dilinin zorlandığı görüldü. Avcı'nın zaman zaman Saba Tümer'i de azarladığı dikkatlerden kaçmazken, Tümer'in üzerine dut attı. Avcı Tümer'e fırlama çocuklar vardır ya öylesin 'dedi.

Parasını en yakınlarının zimmetine geçirdiğini ve durumun mahkemelik olduğunu belirten Harika Avcı, 'Ben sıradan bir insanım burnu havada starlardan değilim 'dedi.

'İNSANIN İLAHİ DİNLMEYE İHTİYACI VAR'

Prodüktörü Atilla Alpsakarya'nın kısa bir süre önce rahmetli olduğunu söyleyen Avcı, 'İnsanın İlâhi dinlenmeye de ihtiyacı 'dedi.

Harika Avcı, Kemal Sunal ve Kadir İnanır'la olan filmlerinden bölümlerin de yayınlandığı programda sanatçı duygu dolu anlar yaşadı.

'KADİR İNANIR YÜZÜNDEN NİŞANLIMDAN DAYAK YEDİM'

Nişanlısının Kadir İnanır'ı kıskandığını anlatan Harika Avcı, 'Kadir İnanır yüzünden nişanlımdan dayak yedim ve Kadir İnanır'dan çok şey öğrendim 'diye konuştu.

'TİŞİM GELDİ'

Avcı programda, 'Çişim geldi 'diyerek herkesi şaşırttı.

'Ne? 'diyerek kahkaha atan Tümer'e Avcı, 'Ayol tişim geldi, kortizon aldım 'dedi.

'Şimdi mi? 'diye soran Saba Tümer, 'Biraz konuşalım ondan sonra. Ben bir bant girince gönderirim seni 'şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Harika Avcı, 'Tamam oldu. Yanlış anlamayın şaka yapmıyorum, gerçek anlamda. Bir de tulum var nasıl yapacağım ben. Hortum takmak gerekiyor. Yanlış anlama içeride biraz önce şurası açıldı göğüs fırladı 'diye konuştu. BEYAZ GAZETE

10 Yıl Sonra Canlı Yayına Çıktı, Haliyle Herkesi Şaşırttı

10 yıl aradan sonra ekranlara çıkan ünlü sanatçı Harika Avcı, canlı yayın konuğu olduğu Saba Tümer'i zaman zaman azarlarken, ' Çişim geldi ' diyerek de herkesi şaşırttı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile