Gülben Ergen'in 'Şahdamarım 'skandalından esinlediği şarkısıyla olay yaratan Ajdar, canlı yayında ismin altına Hiperstar yazılmasına tepki göstererek, "Ben dünya starıyım.The World Star" yazın dedi.

Gülben Ergen'in 'Şahdamarım 'skandalından esinlediği şarkısıyla olay yaratan Ajdar, canlı yayında ismin altına Hiperstar yazılmasına tepki göstererek, 'Ben dünya starıyım.The World Star 'yazın dedi. Ajdar, twitter'a neden girdiğini de anlattı. 'Gücümüzü buradan herkese göstereceğiz 'diyen Ajdar, 100 bin dolar verirse Ece Erken'in programına katılacağını da söyledi.

'Nane nane 've 'çikita muz 'gibi şarkılarıyla sanal alemde olay yaratan ve televizyon fenomeni haline gelen Ajdar, Gülben Ergen'in 'Şahdamarım 'skandalından esinlediği şarkısıyla yine olay yaratttı.

'ŞAHDAMARIM'LA PATLADIM
'
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ece ile Tatlım Benim programına telefonla bağlanan Ajdar, ismin altına hiperstar yazılmasına tepki gösterdi ve neden twitter'a girdiğini anlattı.

'Twitter 'a bugüne kadar girmek istemiyordum ama Şahdamarım şarkısıyla patladım ve hayranlarımın yoğun isteği üzerine Twitter 'a giriş yaptım 'diyen Ajdar, 'Gücümüzü bütün herkese göstereceğiz buradan 'dedi.

Ajdar, 'Ben bir dünya yıldızıyım bunu herkes kabul edecek 'diye konuştu.

'100 BİN DOLAR VERİLİRSE PROGRAMLARA ÇIKARIM'

Programlara çıkmak için para isteyen Ajdar'a Ece Erken '50 bin dolar da çok fazla 'dedi.

Bunun üzerine Ajdar, 'Bu benim hakkım. Ayrıca 50 bin dolar değil, 100 bin dolar 'şeklinde konuştu.

'100 bin dolar verirsek gelecek misin? 'diye soran Erken'e Ajdar, 'Geleceğim hazırım 'dedi. 'Ama ben hazır değilim o paraya 'diyen Erken'e Ajdar'ın cevabı hazırdı: 'Reklamlardan biliyorsun geliyor her şey. Ben oraya geldiğimde en büyük reklamlar sizin olacak.'

'BEN ARTIK DÜNYA STARIYIM'

Ajdar ekranda isminin altında Hiperstar yazdığını görünce ise deliye döndü. Ajdar, 'Lütfen orayı sildirin ben artık dünya starıyım The World Star yazın 'dedi. BEYAZ GAZETE

100 Bin Dolar Verilirse Programlara Çıkarım

Gülben Ergen'in 'Şahdamarım 'skandalından esinlediği şarkısıyla olay yaratan Ajdar, canlı yayında ismin altına Hiperstar yazılmasına tepki göstererek, ' Ben dünya starıyım.The World Star ' yazın dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile