2014 Dünya Kupası 17 Haziran 2014 Salı karşılaşma Programı

Dünyanın en büyük futbol şöleni Brezilya’da devam ediyor. Milyonların heyecanla takip ettiği kupa şöleni bugün 3 karşılaşma ile devam ediyor...
Dünya Kupası maçları bugünde devam ediyor. 2014 Dünya Kupası yine müthiş maçlarla heyecen yaratacak. Bu akşam yine seyir zevki yüksek maçlar ekrana geliyor. 

2014 Dünya Kupası'nda bugünün karşılaşma programı:

Belçika – Cezayir maçı
Belçika ve Cezayir, 17 Haziran Salı günü Saat 19:00'da Mineirão Stadyumu'nda yapılacak olan Dünya Kupası H Grubu maçında 3. kez karşı karşıya gelecek.


Brezilya – Meksika maçı
Brezilya ve Meksika, 17 Haziran Salı günü Saat 22:00'de Fortaleza kentindeki Estádio Castelão'da yapılacak olan Dünya Kupası A Grubu 2. maçı ile birlikte tarihlerinde 39. kez karşı karşıya gelecek.

Cüneyt ÇAKIR yönetecek
Yarın Brezilya ile Meksika arasında geçecek zorlu karşılaşmayı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Norveçli Sven Oddvar Moen ise maçın dördüncü hakemliğini üstlenecek.


Gana – ABD maçı
Son 2 dünya kupasında karşılaşan Gana ile ABD, Brezilya'da da rakip oldu. İki ülke milli takımları, 2006 Almanya'da E Grubu'nda yer aldı. Gana, grup maçında ABD'yi 2-1 mağlup etti. Afrika temsilcisi ikinci sırada yer alarak, son 16 takım arasında yer aldı. ABD ise İtalya ve Çek Cumhuriyeti'nin yer aldığı grubu, 1 puanla son sırada tamamladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile