3 Adam programına konuk olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir Entarisi 'Dım Dım Yar' türküsü ve İngilizce çevirileri ile izleyicileri kırdı geçirdi.

Star TV ekranlarında yayınlanan 3 Adam programına konuk olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, canlı yayında Entarisi Dım Dım Yar türküsü ve İngilizce çevirileri ile izleyicileri kırdı geçirdi. İkiliye Eser, Oğuzhan ve İbrahim de eşlik etti.
Düğün Dernek filmiyle gişeleri sallayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi 3 Adam programına konuk oldu.

Filmin kamera arkası görüntülerinin yer aldığı Entarisi Dım Dım Yar klibi izlenme rekorları kırmıştı.

İBRAHİM'İN DANSLARI KIRDI GEÇİRDİ
Stüdyodakilerin tamamı pistte türkü söyleyip dans ederken İbrahim'in bireysel dansı izleyenleri kahkahaya boğdu.

ENTARİSİ DIM DIM YAR'İ İNGİLİZCE'YE ÇEVİRMEYE ÇALIŞTILAR
Türkünün ardından, Entarisi Dım Dım Yar'in sözlerini geçtiğimiz hafta O Ses Türkiye'den elenen Peren Fildişi'ne gösteren Eser, bunu İngilizce'ye çevirmesini istedi. Ortaya çıkan cümleler seyirciyi kırdı geçirdi.

3 Adam'da Aksiyon Dolu Anlar: Oğuzhan Koç Dublör Ekibini Dövdü

Star TV’de yayınlanan 3 Adam programına dublörlerin şovu damga vurdu. Rol gereği dublör ekibini döven Oğuzhan Koç ise izleyenlerden tam not aldı.
Star TV ekranlarının sevilen programı 3 Adam'ın son bölümünde aksiyon doruktaydı. Programa konuk olan Ayhan Yıkgeç ve dublör ekibi yaptıkları şovla izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

Birbirlerinden zor ve tehlikeli hareketleri büyük bir soğuk kanlılıkla sergileyen ekip yatıkları işin zorluğunu gözler önüne serdi. Şov gereği dublörlerin karşısına geçen Oğuzhan Koç ise rakiplerini yere sererek izleyenlerden tam not aldı.  Dublör ekibinin yaptığı akıl almaz gösteriden akıllarda kalan bölüm ise uçan tekmeyle ayakları yerden kesilerek stüdyodaki masaya düşen adam oldu.

Gösteri ardından konuşan Ayhan Yıkgeç, 27 yıldır bu işi yaptığını söyledi. Aynı zamanda yüksek binalardan da atladığını belirten Yıkgeç, Amerika'da eğitim aldığını kaydetti. Bir çok ünlü filmde dublör olarak yer aldığını da ekleyen Yıkgeç, “500 kişi içinde sadece 1 kişi dublör olabilir. Kolay bir iş değil bu. Çok zor bir meslek.” İfadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile