Protokolün gelişi, çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşı
( YALOVA ) YALOVA
- 30 Ağustos Zaferi’nin 98. Yıldönümü salgın sebebiyle Yalova’da da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen sade bir törenle kutlandı. Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıldönümü dolayısıyla Yalova’da da tören düzenlendi.
Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye dikkat edilerek ve maske takılarak gerçekleştirilen törene Yalova Valisi Muammer Erol, Garnizon Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Ak Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel ile partilerin il başkanları ve kurum müdürleri katıldı.
Yalova Valisi Muammer Erol, Garnizon Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un Atatürk anıtına çelenk sunması sonrasında saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Bu yıl salgın dolayısıyla askeri geçit töreni ve Vali Erol’un tebrikleri kabulü ise gerçekleştirilmedi. (SÇ-AÇ)
- 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
İLGİLİ VİDEOLAR
Hakkari’de 30 Ağustos Zafer bayramı konseri
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Bayramı etkinliklerinde fener alayı yürüyüşü düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bartın’da Atatürk ve Şehitler Müzesi açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tatvan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çankırı'da Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bayrağı gören dalgalandırmak için denize atladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuk bandocular Zafer Bayramının 99'uncu yılında da görev aldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zaferi’ne Büyükçekmece'de coşkulu kutlama
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi