50 ülkede Filistin'e destek "çadırı" - GAZZE
: - Gazze - İsrail sınırından detay görüntüler - Gazze 'nin doğu sınırında kurulan merkezi çadır'ın açılışından detaylar - Açılışa katılan Hamas liderlerinden İsmail Rıdvan'ın konuşması - İslami Cihad Hareketi liderlerinden Halid el - Batş'ın konuşmasıGAZZE (AA) - Filistinlilere destek ve ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıma kararına tepki olarak 50 ülkede çadır kurulduğu belirtildi.Dönüş ve Ablukayı Kırma Yürüyüşü Yüksek Ulusal Heyeti ve Uluslararası Geri Dönüş Kampanyası, Gazze 'nin doğu sınırında kurulan merkezi "çadırın" açılışını gerçekleştirdi.Açılışa katılan Hamas liderlerinden İsmail Rıdvan, merkezi çadırın kurulmasıyla eş zamanlı olarak Filistin meselesine destek amacıyla 50 ülkede de benzer çadırların kurulduğunu söyledi.
Söz konusu çadırların, dünyanın hür insanlarının Filistin meselesine verdiği desteği gösterdiğini belirten Rıdvan, "Dönüş yürüyüşü, tüm zorluklara ve alınan yaralara rağmen devam edecek." dedi.
İslami Cihad Hareketi liderlerinden Halid el - Batş ise Mısır, Türkiye, İran, Tunus ve Irak gibi ABD'nin Kudüs kararına karşı olan ve Filistin'e destek veren ülkelere teşekkür etti.
50 ülkede Filistin'e destek 'çadırı' - GAZZE
İLGİLİ VİDEOLAR
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- İsrail güçlerinden Mescid-i Aksa'da Filistinli engelli gence saldırı
29 Ağustos 2021 Pazar
- Yemen'de Husiler askeri üsse saldırdı: 30 ölü, 60 yaralı
29 Ağustos 2021 Pazar
- İsrail güçleri Gazze sınırındaki protestoya müdahale etti: 2'si ağır 11 yaralı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
- İsrail güçleri, Batı Şeria’da 94 Filistinliyi yaraladı
27 Ağustos 2021 Cuma
Afganistan'da görevli olan Mehmetçik yurda dönüş yaptı
26 Ağustos 2021 Perşembe
Afganistan'da görevli olan Mehmetçik yurda dönüş yaptı
26 Ağustos 2021 Perşembe
Kilis'te siyah mesai: 'Horoz karası' kurutulmaya bırakıldı
26 Ağustos 2021 Perşembe