57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı final heyecanı bu gece yaşanırken, Türkiye'yi, ''Love Me Back'' adlı şarkısıyla temsil eden Can Bonomo 13'üncü sırada sahne aldı.

İkinci yarı finalde 18 ülkenin temsilcileri finalde yarışmak için şarkılarını seslendirken Türkiye'yi, ''Love Me Back'' adlı şarkısıyla temsil eden Can Bonomo da 13'üncü sırada sahne aldı.

SAHNE ŞOVUNDA BEŞ DANSÇI

Sahne şovunda beş dansçının eşlik ettiği Bonomo sahnedeki performansıyla göz doldurdu.

Canlı performansını sergileyen Can Bonomo muhteşem sahne performansıyla göz doldururken, birbirinden renkli sahne gösterileriyle de izleyenleri büyüledi.

BEYAZ GAZETE

57. Eurovision Yarışmasında Can Bonomo İle Finale Kaldık

Can Bonomo Eurovision'da yarı finali geçerek finale yükseldi.
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışması yarı finalinde tüm ülkeler performanslarını sergiledi. Gecede 13'üncü olarak sahneye çıkan Can Bonomo, finale kalmayı başardı.

TWİTTER CAN BONOMO'YLA SALLANDI

Muhteşem yarı final performansının ardından Can Bonomo, Twitter'da Dünya TT'sine girdi. 18 ülkenin performans gösterdiği Yarı Finalde 10 ülke finale adını yazdırdı. Finale giden 10. isim Can Bonomo oldu.

FİNAL 26 MAYIS'TA

57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın 26 Mayıs'ta yapılacak finalinde 1 ve 2. yarı finalden katılacak 10'ar ülke ile finale doğrudan katılan İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya ve evsahibi Azerbaycan temsilcileri sahne alacak. 2. yarı finalde finale kalan diğer ülkeler ise şöyle:

Litvanya
Bosna Hersek
Sırbistan
Ukrayna
İsveç
Makedonya
Norveç
Estonya
Malta
Türkiye

Romanya, Moldova, İzlanda, Macaristan, Danimarka, Arnavutluk, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, Rusya ve İrlanda önceki gece finale yükselmişti.

BEYAZ GAZETE

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile