bahçede çalışmadan detaylar
-dede ile röp
( BURSA ) BURSA
- Bursa'nın İnegöl ilçesinde 75 yaşındaki yaşlı adam, bahçede yaptığı işlerle gençlere taş çıkartıyor. 75 yaşındaki Ahmet Demir yıllardır reçberlik yaparak ekmek parasını kazanıyor. Gençlere taş çıkartan Ahmet dede tamamen doğal yetişen ürünleri tüketiyor. Sağlığından ve halinden memnun olan Demir, bu yaşına kadar sadece bir kez hastaneye gittiğini anlatıyor. Demir, sağlıklı besinler tüketerek bu yaşa geldiğini belirtti.
Ahmet dede, "Kendimi bildim bile bu işleri yapıyorum. Her hangi bir zorluğu yok. Çok şükür sağlığım yerinde. Havamız, suyumuz, bahçelerimiz çok güzel. 75 yaşındayım kendim yapar kendi yerim. Dışarıdan pek bir şey yemem. Sağlığım bu yüzden yerinde. 2007 yılında soğuk aldığımdan dolayı zatürreye yakalanarak hastaneye gittim, onuda bir kaç ay içerisinde atlattım" dedi.
Böyle sağlıklı olmasının sebebini anlatan Demir, "Dışarıdan bir şey yemeyeceksin. Kendi yetiştirdiklerimi tüketiyorum. En çok zeytin yağı, yoğurt, peynir, salata ve bol bol çorba tüketiyorum. Bursa'nın merkezinde oturuyorum ama kendime ait bahçeme gelip oyalanıyorum. Hayatımdan çok memnunum. Eşim de yaşıyor ve o da sağlıklı. 4 çocuğum ve 11 torunum var" diye konuştu.
75 yaşındaki dede gençlere taş çıkartıyor
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Kamyonete arkadan çarpan otomobil alev aldı: 1 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Başkent’te eski eş cinayeti: 1 ölü, 3 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Çaldığı araçla tatile giderken Bursa'da yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mahalleli zehirlenen canlar için ayağa kalktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Manisa’da 5 araçlı zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kıbrıs gazisi dualarla son yolculuğuna uğurlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kazada lüks araç hurdaya döndü: 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi