- Yürüyüşten detaylar - Atatürk anıtına çelenk sunumu - Bolu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hacer Aşık'ın konuşması8 Mart Dünya Kadınlar GünüBOLU (AA) - Bolu 'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bando eşliğinde yürüyüş düzenlendi.
Bolu Kadın Platformu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kasamında Bolu Belediyesi Bandosu eşliğinde Demokrasi Meydanı'nda başlatılan yürüyüş Anıtpark'ta sona erdi.Anıtparkta'ki program çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Daha sonra platform adına konuşan Bolu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hacer Aşık, insanların devamı için kadının olmazsa olmaz olduğunu belirterek, "En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların başındaki kahramandır kadın. Küçük şeylerden mutlu olan mutlu olduğunu da, mutlu olmasına sebep olanı da unutmayandır kadın. Hep zarar gören ama kimseye zarar vermeyendir kadın." diye konuştu.
Düzenlenen etkinliğe, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın eşi Güler Yılmaz, Bolu Kadın Platformunu temsil eden derneklerin başkanları, üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü - BOLU
İLGİLİ VİDEOLAR
Hakkari’de 30 Ağustos Zafer bayramı konseri
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Bayramı etkinliklerinde fener alayı yürüyüşü düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bartın’da Atatürk ve Şehitler Müzesi açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tatvan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çankırı'da Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bayrağı gören dalgalandırmak için denize atladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuk bandocular Zafer Bayramının 99'uncu yılında da görev aldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zaferi’ne Büyükçekmece'de coşkulu kutlama
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi