Ayda'dan detay
-Balonlarla oynaması
-Fotoğraf çekilmeleri
-Ayda'nın mumlara üflemesi ve pasta kesimi
-Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ röportaj
-Amca gezgin röportaj
-Arşiv görüntüler
( İZMİR )- Anne Fidan Gezgin'in yokluğunda ilk doğum günü İZMİR
- İzmir'deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazından 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeğin 4. yaş günü için Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un makam odasında sürpriz doğum günü kutlaması organize edildi. İzmir Seferhisar'da 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden 91 saat sonra Bayraklı'daki Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından kurtarılan ve bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen Ayda bebeğin 4. yaş günü için Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un makam odasında sürpriz doğum günü kutlaması organize edildi. Kutlama öncesi Başkan İduğ'un makam odası balonlar ile süslenirken, belediyeye gelen Ayda ve ağabeyi Atakan Gezgin, İduğ tarafından karşılandı. Başkan İduğ çocuklara balon hediye etti. Ardından ise doğum günü pastası kesildi. Ayda, büyüyünce' Öğretmen' olmak istiyor Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Ayda'ya, en sevdiği bir çizgi film karakterinin kostümünü armağan ederken, Ayda'nın ağabeyi Atakan'a da Sakarya'da yaşayan bir çocuk tarafından gönderilen kumbara verildi.
Ayda Gezgin, sürpriz doğum günü etkinliği için teşekkür etti. Büyüyünce ne olmak istersin sorusu üzerine Gezgin, "Öğretmen" diye cevap verdi. Başkan İduğ, "Ayda ve ailesi İzmir'e emanet" Ayda ve ailesinin depremin arından İzmir’e emanet olduğunu söyleyen Başkan İduğ, Gezgin ailesinin bundan sonraki yaşamında hep yanında olacaklarını ifade etti.
İduğ, "Doğum gününde onlarla birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu söylemek isterim. Abisi Atakan da Bornova Belediyespor Kulübünde basketbol oynuyor. Onun bundan sonraki hayatında da yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
Amca Gezgin, "İsterdik ki annesi de burada olsun" Doğum günü kutlamasına katılan amca Onur Gezgin ise yaşadıkları bu süreçte tüm Türkiye'den destek geldiğini belirterek, "Ayda doğum gününe maalesef annesi olmadan girdi. İsterdik ki annesi de burada olsun. Ayda'nın her şeyi var. Annesinin dışında hiçbir eksiği yok. Bu noktada biz elimizden geleni yapıyoruz ama ne olursa olsun annesini hiçbir şey geri getiremeyecek. Ara ara annesini soruyor." dedi.
(Mİ-
91 saat sonra enkazdan kurtarılan Ayda bebeğe 4. yaş günü sürprizi
İLGİLİ VİDEOLAR
İpekyolu Belediyesinden kırsal mahallere spor tesisi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Barış Manço’nun ismi Mavikent’te yaşayacak
29 Ağustos 2021 Pazar
Sultangazili çocuklar okulların açılmasına sayılı günler kala doyasıya eğlendi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Engelli gencin basketbol hayali gerçek oldu
27 Ağustos 2021 Cuma
Van’da akıl almaz olay...Kocası üçüncü kattan atıp intihar süsü verdi
27 Ağustos 2021 Cuma
Kadıköy’de kebapçıda robot garson ile servis dönemi
26 Ağustos 2021 Perşembe
- Türk cazının ustalarından Güvercinada'da unutulmaz konser
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezon fikstürü çekildi
24 Ağustos 2021 Salı
Vedat Kalkan: “En iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz”
24 Ağustos 2021 Salı
Cedi Osman: “Amacımız oyuncu yetiştirmek”
24 Ağustos 2021 Salı