Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Bölüm - Rıza Babadan Duygusal Veda

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Son Bölüm - Rıza Babadan Duygusal Veda... Show TV'nin fenomen dizisi Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolu 4. Bölüm (Son Bölüm) ile dün akşam izleyicileri ile buluştu. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nun bu haftaki bölümü duygusal bir vedaya sahne oldu. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu son bölümü yine hayranlarını ekran başına kilitledi. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu son bölümünde Rıza Babanın duygusal vedası geceye damgasını vurdu.

Emir'in Yolu dizisinin kadrosuna Hayat Devam Ediyor'da Tuğrul karakterini canlandıran Uğur Akbulut transfer oldu.

4 OYUNCU AYRILDI

Emir'İn Yolu dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde Feriha'nın babası Rıza karakterini canlandıran Metin Çekmez, Seher karakterini canlandıran Neşem Akhan, Ömer karakterini canlandıran Onay Kaya ve Cansu karakterini canlandıran Sedef Şahin diziden ayrıldı.

ENGİN KARAKTERİ

Emir'in Yolu bir sürpriz yaparak Hayat Devam Ediyor'dan Tuğrul karakterini canlandıran Uğur Akbulut'u diziye dahil etti. Yavuz karakterinin şirkette ortağı Engin karakterini canlandırmaya başlayan Uğur Akbulut, ilerleyen bölümlerde Güneş'e olan ilgisinden dolayı Emir ile karşı karşıya gelecek.

EMİR İLE GÜNEŞ'İ ÖĞRENİYOR
Engin, Emir'in Yolu'nunu son sahnesinde Emir ile Güneş'in konuşmasına şahit oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile