-Araçlardan detaylar
--Başkan Mehmet Zeybek açıklaması
--Protokol üyelerinin araçlara binmesi
( AFYON KARAHİSAR) -- Afyonkarahisar Belediyesi bünyesine 11 milyon TL tutarında 31 yeni araç kattı AFYON KARAHİSAR
- Afyonkarahisar Belediyesi çevre hizmetlerinde kullanılmak üzere yaklaşık 11 milyon TL tutarında 31 yeni aracı belediye araç filosuna katarak dev bir yatırıma imza attı. 17 adet çöp kamyonu, 6 adet mini damperli çöp kamyoneti, 6 adet denetim aracı, 1 adet 8 bin litre kapasiteleri arazöz ve 1 adette vakumlu yol süpürme aracı için Zafer meydanında tören düzenlendi.
Törene; AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş ile belediye birim müdürleri katıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada, çevre hizmetlerinde 11 Milyon TL tutarında yatırımı gerçekleştirerek, Afyonkarahisar halkının hizmetine sunduklarını ifade etti.
Halka hizmet hakka hizmet olduğunu vurgu yapan Zeybek, temizlikle ilgili olarak daha öncesinde araç ihalesinin yapıldığını işçi ve yakıt giderlerinin belediyeye ait olduğunu hatırlattı. 2019 yılındaki ihalenin ardından temizlik araçlarını belediye olarak yapmak istediklerini söyleyen Zeybek, “İhale yapmadık. Araç alımı için fiyat araştırmasına geçtik. Uygun bir araç seçerek aldık. 17 büyük çöp kamyonu, 6 adet mini damperli çöp kamyoneti, 6 adet denetim aracı, 1 adet 8 bin litre kapasiteleri arazöz ve 1 adette vakumlu yol süpürme aracı aldık. Bizim ihaleye ödediğimiz bir yıllık bedelin 2 yıl karşılığında kendini amorti edecek şekilde araç filosun oluşturalım istedik. Araçların toplam bedeli 11 Milyon TL civarında. Bu da bize şunu gösteriyor ki 2 yıllık ihale bedeli ile Afyonkarahisar Belediyemiz böyle bir araç filosuna sahip oldu. Bundan sonra yapacağımız temizlik işlerini kendi araçlarımız ve filomuz ile gerçekleştireceğiz. Bunların yanı sına asfalt şantiyemizde kullanılmak üzere 2 adet çekici si ile birlikte TIR aldık. Onların da üst yapıları tamamlandıktan sonra belediyemizin araç filosuna katmış olacağız” dedi.
Açıklamanın ardından protokol üyeleri kurdele kesimi yaparak araçları halkın hizmetine sundu. Öte yandan protokol üyelerinin araçların başına geçmesiyle sona erdi. (MT-
Afyonkarahisar Belediyesi araç filosunu genişletti
İLGİLİ VİDEOLAR
Beşiktaş, Umut Meraş'ı kadrosuna kattı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İşgalci Yunan askerleri tarafından Afyon’da çekilen fotoğraflar bir kitapta toplandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Treni yolcuları sabah namazını Kocatepe’de kıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Treni 'Büyük Taaruz'un başladığı Afyon Kocatepe’ye ulaştı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Rahvan atlar ‘Zafer’e koştu
29 Ağustos 2021 Pazar
Otomobil patpata arkadan çarptı: 3 yaralı
29 Ağustos 2021 Pazar
MSB, Türk Yıldızlarının gökyüzüne ay yıldız çizdiği anları paylaştı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Gümrük kapılarında kaçakçılığa geçit yok
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Afyonkarahisar’da TSK Bando Takımı konser verdi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
İnönü'nden esinlendi, evini Atatürk portreleri sergisine çevirdi
28 Ağustos 2021 Cumartesi