Ahmet Çakar: Bilic kendi kariyerini düşündü

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beşiktaş ' ın Eskişehir karşısında aldığı mağlubiyet sonrası teknik direktör Slaven Bilic'i topa tuttu.

Bilic ' in kendi kariyerini düşündüğünü ve bu nedenle Eskişehirspor karşısında yıldız futbolcuları riske atmadığını belirten Çakar, “ Kendimi Bilic ' in yerine koyuyorum. 1-0 yenilmişsiniz ve tur zor. 0-0 olsaydı kabul. Sen Eskişehirspor ' u yenemezsen ligde birkaç puan geriye düşeceksen. Beşiktaş 3 puanla şampiyonluğu kaybederse bunu hesabını sorarlar. Bilic ' Kritik adamlarımı dinlendireyim, nasıl olursa buradan 1 puan alırım ' hesabını yaptı. Çünkü iyi alıştı son haftalarda oynamadan kazanmaya” dedi.

Eskişehirspor karşısında yapılan rotasyonun yanlış olduğunu söyleyen ve ara transfer döneminde kadroya katılan Tolgay ' ın oynatılmamasını eleştiren Çakar, “ Tolgay için Trabzon ile birbirinize girdiniz. Bu rotasyonda Tolgay neden ilk 11 oynatılmadı. Eğer Almanya ' dan aldığın bu futbolcuyu oynatamıyorsa kafada soru işaretleri oluşturur” diye konuştu.

Bilic ' in tek amacının Liverpool ' u eleyerek İngiltere ' de sükse yapmak olduğunu söyleyen Çakar, “ Liverpool ' u yendin eledin. Bilic ertesi gün İngiltere ' deki gazetelerde manşetlerde yer alacak” dedi.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile