Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'a ağır ifadelerle yüklendi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Yıldırım, Ersun Yanal'ın takımın başına geçeceği yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

BEN VARKEN GELEMEZ
Yıldırım, ''Ersun Yanal diye bağırıyorlar. Lig TV sanki pazarlama yeri. Şansal Büyüka eski dostum, severim de ama yanlış yapıyor. Ersun Yanal ile ne görüştüm ne konuştum. Ben olduğum sürece bu kulübe gelemez.'' şeklinde konuştu.

10 YIL DAHA KALIRIM
Başkan ayrıca, 'Beni sinirlendirmesinler, 10 sene daha bu kulübün başında kalırım' dedi.

AHLAKSIZ İNSANLAR ÇALIŞAMAZ
Aziz Yıldırım, 'Ersun Yanal'ı tribünlerin içine mikrop gibi sokmayın. Beni bu konuda fazla konuşturmayın. Ersun Yanal'ın neden ayrıldığını biliyorsunuz. Ahlaklı insanlar bu kulüpte çalışabilir. Ben gidene kadar gelemez. Fenerbahçeliyim diyorsa Trabzon'a gitmeyeekti,Galatasaray ile flört etmeyecekti. Oturup bekleyecekti' ifadesini kullandnı. 

Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a yanıt

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında eleştirdiği Beyaz Tv spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'dan karşılık gecikmedi. Çakar, Beyaz Tv ekranlarında Aziz Yıldırım'a yanıt verirken askerlik göndermesi yaptı.

Ahmet Çakar dobra konuşmalarına daha programın başında başladı. Fenerbahçe deneme tahtası değildir diyen Çakar, ' Yıldırım dört şeyi çok iyi yapar; gündem yaratma, muhalefeti tehdit etme, kendi değerlerini yok etme ve suni düşman yaratma ' sözlerini söyledi. Öte yandan ' Fenerbahçe senin malın değildir Aziz Yıldırım. 20 milyonluk camiayı aptal yerine koyamazsın ' diyerek sert bir şekilde yanıt verdi.

Öte yandan ünlü yorumcu konuşmasının devamında ' Eğer Aziz Yıldırım medeni bir insansa yayına bağlansın veya yüzümüze karşı konuşsun ' diyerek açık açık Aziz Yıldırım'ı stüdyoya davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile