Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Ümit Özat Fenerbahçe hakkında inanılmaz bir iddiada bulundu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında önemli açıklamalar yapan Ümit Özat bomba bir iddiada bulundu.

Özat, Fenerbahçe'nin şu anda Inter forması giyen Sneijder ile anlaştığını ve bu transferin yüzde 90 seviyede tamamlandığını iddia etti.

Bu transfer haberi Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırırken, sarı lacivertli camianın ne cevap vereceği merak konusu oldu.

BEYAZ GAZETE

Ahmet Çakar: Erman Toroğlunu günahım kadar sevmem

Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, kendilerine ağır eleştiriler yöneltenlere karşı sert konuştu: Akıllı olun!
Fenerbahçeli Caner Erkin'i kırmızı kartla oyundan atan ve Türkiye gündemine oturan Fırat Aydınus 'un evine muhabir gönderen Ertem Şener bir anda eleştirileri oklarının hedefi olmuştu. Vatan gazetesi de bu olayı “İzlerken utandık” manşetiyle kamuoyuna duyurmuştu.

Bir hafta acımasız eleştirilere maruz kalan “Beyaz Futbol” dan spor medyasına uyarı geldi.

AKILLI OLUN
Eleştirilere yanıt veren Beyaz Futbolun yorumcularından Sinan Engin, isim vermeden Vatan Gazetesi spor müdürü İbrahim Seten 'e canlı yayında meydan okudu. Engin, eleştirilere sert bir dille cevap verirken “Yıllarca neler yapıldı. Bunlar bir şey değimliydi? Bu yanlış haber olabilir ama utanılarak seyredilecek bir haber değildir bunun başlığı. Biz bunu kişisel almadık. Ama bizde bunun karşılığını ağır veririz. Burada art niyetli olmayın. Ertem zaten bütün centillenmeliğiyle çiçekle özür diledi. Ama yine de söylüyorum. Devam ettirirseniz, çok sert devam ettiririz. Akıllı olun!” dedi.

YERİNİZDEN KIPIRDAYAMAZSINIZ
Rasim Ozan Küthyalı ise eleştirilere “Yıllarca futbolda terör estirmiş zihniyetler utanmıyorlar, sırf Beyaz Tv diye saldırıyorlar. Beyaz Tv 'ye saldırırsanız karşılığını misliyle alırsınız. Ve yerinizden kıpırdayamazsınız. “ dedi.

TOROĞLU'NU GÜNAHIM KADAR SEVMEM
Canlı yayında Galatasaray taraftarına “Hayvan” diyen Erman Toroğlu 'nun adı geçmesine üzerine çılgına dönen Ahmet Çakar ise “Toroğlu'nu Günahım Kadar Sevmem” dedi.

BEYAZ GAZETE

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile