Ahmet Çakar, O Taraftarın Doğmamış Çocuğundan Bile Özür Diledi

Ahmet Çakar 'Bugün öpen adam, yarın bir gün başka bir şey de yapabilir.' sözleriyle kast ettiği Fenerbahçe taraftarından canlı yayında özür diledi
Fenerbahçe'nin İBB karşısındaki galibiyet golünü atan Bekir İrtegün'ün gol sonrası taraftarla yaptığı sevinç gösterisi tartışma yaratmıştı. Gol sevincini seyircilerle paylaşmak için tribünlere giden Bekir'in bir erkek seyirciyle dudak dudağa öpüştüğü iddia edilmiş, kameraya yansıyan bu görüntü kısa sürede Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girmişti.

Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar ise Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün'e seslenerek, 'Bekir bugün öpen adam, yarın bir gün başka bir şey de yapabilir. ' yorumu yapmıştı.

O TARAFTAR ÖZÜR İSTEDİ
Beyaz Tv spor müdürü Ertem Şener ise bir anda gündem olan o taraftarın evine gitti. Mustafa Gürsel isimli taraftar ise Ahmet Çakar 'ın hakkında yaptığı yoruma tepki göstererek, Çakar 'dan özür beklediğini söyledi.

DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUNDA BİLE ÖZÜR DİLERİM

Ahmet Çakar ise görüntülerin ekrana gelmesinin ardından canlı yayında o taraftardan özür diledi. Bekir İrtegün 'ü dudağından öptüğü iddia edilen taraftara seslenen Çakar “ Ben kısıtlı imkanlarla çocuklarını kutan adamın önünde özür dilemek değil, Allah affetsin secdeye dururum. Hata yapmamış olsam da, anasından babasından, kardeşinden, doğacak torunundan, Türk milleti adına da kendi adıma da özür diliyorum. Özür dilemek ne kelime secdeye bile dururum. Doğmamış çocuğundan bile özür dilerim” dedi.

ÇAKAR, GELİRSE GELMEYİN

Çakar, Mustafa Gürsel 'e canlı yayında seslendi ve programa bağlanmasını istedi. Bu çağrı üzerine Mustafa Gürsel canlı yayına bağlandı ve Çakar 'a özrü nedeniyle teşekkür etti. Çakar canlı yayında özrünü bir kez daha tekrarladı. Ertem Şener 'in çiçekle evlerini ziyaret edeceğini söylemesi üzerine Mustafa Gürsel “Ahmet Çakar gelirse gelmeyin” cevabını verdi.

BEYAZ GAZETE






Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile