Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, Beyaz TV'de katıldığı canlı yayın programında ünlü işadamı Vehbi Koç’un bir zarfın içinde yüklü bir miktarda çeki babasına gönderdiğini açıkladı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Dinamit” programına canlı yayın konuğu olan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal 'ın oğlu Ahmet Özal canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Merhum işadamı Vehbi Koç 'un babasına yüklü bir miktarın yazılı olduğu söyleyen Özal, çek olayını şöyle anlattı:

VEHBİ KOÇ 'TAN YÜKLÜ MİKTARDA ÇEK

Biz babamla birlikteydik. Seçimden önce takım elbiseli birisi geldi “Bu zarfı size Vehbi bey gönderdi” dedi. Babam zarfı açtı. Vehbi bey babama yardım için çok yüklü bir miktarda çek göndermiş. Babam çeke baktı ve zarfa geri koydu “Çok teşekkür ederim, bunu Vehbi beye iade edin” dedi. Ben anlayamadım o dönem 5 kuruş paraya bile ihtiyaç var.” dedi.

ALIRSAM ONLARIN ADAMI OLURUM

'Baba ne yaptın sen dedim. Paramız yok, parti kuruyoruz 'dedim “Bak oğlum. Türkiye 'nin pastasını yiyen 5 tane aile vardır. Ben bu pastayı Anadolu 'ya açacağım, Türkiye 'yi rekabete açacağım. Ben bu çeki alırsam onların adamı olurum ' dedi.”

BEYAZ GAZETE

Ahmet Özal'ın Babası Turgut Özal İçin Hazırlattığı Veda Klibi

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile