Bir zamanlar Buzda Dans yarışmasında jüri üyeliği yapan ve yaptığı yorumlarla gündeme oturan Sema Çelebi, son dönemlerde yapılan yarışmalardaki jüri üyelerini fena eleştirdi. Çelebi, "Şarkı yarışmasında jüri üyeliği yapan Ajda Pekkan ve Ertuğrul Özkök rezaletti" dedi. Sema Çelebi'nin eleştirilerinden İvana Sert de nasibini aldı.

Bir zamanlar Buzda Dans yarışmasında jüri üyeliği yapan ve yaptığı yorumlarla gündeme oturan Sema Çelebi, son dönemlerde yapılan yarışmalardaki jüri üyelerini fena eleştirdi. Çelebi, 'Şarkı yarışmasında jüri üyeliği yapan Ajda Pekkan ve Ertuğrul Özkök rezaletti ' dedi. Sema Çelebi'nin eleştirilerinden İvana Sert de nasibini aldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Böyle Bir Şey Var Mı? programına Buzda Dans yarışmasındaki jüri üyeliğiyle dikkatleri üzerine çeken iş kadını Sema Çelebi konuk oldu. Çelebi, son dönemlerde yapılan yarışmalardaki jüri üyelerini eleştiri yağmuruna tuttu.

Jüri üyeliği tekliflerinin çok geldiğini ancak yapmaya diğer işlerinin müsaade etmediğini belirten Çelebi, 'Ekmeğimi buradan kazanacağımı bilsem yapardım. Buzda Dans 'tan çok para aldım sanılıyor ama almadım ' açıklamasında bulundu.

'Son dönemlerde yapılan yarışmalara baktığımdan jürileri hiç beğenmiyorum ' diyen Sema Çelebi, 'Şarkı yarışmasında jürilik yapan Ajda Pekkan ve Ertuğrul Özkök rezaletti. Ajda Pekkan çok yapmacıktı ve düzgün konuşmuyordu. Öyle bir poziyonu vardı ki; ne inciteyim ama gerçeği de söyleyeyim. Ama doğruları söylemedi. Ertuğrul Özkök'ün ise zaten yapacağı iş değildi. Anlamadım onun gibi bir adam niye şarkı yarışmasında jüri üyesi oldu ' şeklinde konuştu.

'İVANA MI İNSANLARLA ALAY EDİYOR YOKSA YAPIMCILAR İVANA'YLA MI ALAY EDİYOR ÇIKARAMADIM '


'Sinan Çetin, Müjde Ar, Nurgül Yeşilçay 'ın olduğu jüri de hiç iyi değildi ' diye konuşan Çelebi, 'İvana Sert 'i hiç beğenmiyorum. İvana başlı başına bir felaket. Artık İvana mı insanlarla alay ediyor, yapımcılar mı İvana 'yla alay ediyor, ben onu çıkaramıyorum ' dedi.

İvana Sert'in güzel bir kadın olduğunu belirten Sema Çelebi, 'Olduğu yerde kalmalıydı. Objektif olarak beğendiğim, hoş bir kadın. Evliliğine baksa Türkiye 'deki yeri daha faklı olurdu. O işleri kendi ülkesinde kalıp yapsaydı. Burada iyi bir aileye gelin gelmişti. Kabahat kimde olursa olsun, ailelerin iç yüzleri bilinmez. Ben olsam çocuğum var, güzel bir hayatım var, biraz erkeği affetmesini bilirdim ' ifadelerini kullandı.

Sema Çelebi, Barboros Şansal için ise, 'Barboros'u seviyorum, güzel bir deli. Saçmalar ama kalbi çok temizdir. Donanımlı da bir çocuktur, boşa konuşmaz ' yorumunu yaptı.

Nur Yerlitaş 'ın da hem yaptığı işlerini hem de kişiliğini beğendiğini söyleyen Çelebi, ' Benim için insanların dürüst olması önemli ' dedi.

'JÜRİLERİN JÜRİSİ BENİM '


'Jürilerin jürisi benim ' diyen Çelebi, 'Tabi Huysuz Virjin ile kimse ölçüşemez ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE

Ajda Pekkan ve Ertuğrul Özkök'ün Jüri Üyeliği Rezaletti

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile