AK Parti Düzce Mitingi 2014 - Başbakan Erdoğan: Kasetleri beraber hazırlıyorsunuz

'Pensilvanya'yla kasetleri, CD'leri beraber hazırlıyorsunuz' diyen Başbakan Tayyip Erdoğan, '25 Mart kaos olacak diyorlardı ne olu? Doldur boşalt. Sizden yoğurt olmaz' dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Düzce'de Anıtpark alanında düzenlenen mitingde halka hitap etti.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

iz depremi yaşadınız. O depremin altında kim kaldı? Beceriksiz Bahçeli kaldı.Düzce'yi, Sakarya'yı biz tamamladık. Bunlar bir şey yapamadılar ve kaçıp gittiler. Bunların yapacağı hiçbir şey yok. Eski Türkiye'de çeteler, mafya, ölümler, kan vardı.

Vaiz lobisi ile uğraşıyoruz. Cemaat yok. Örgüt örgüt. Cemaatlere can kurban örgüt. Kasetçiliğin merkezi nerede? Satış yeri Unkapanı. Ben Kılıçdaroğlu'na meslek olarak tavsiye ettim.

NEYİN AÇIKLAMASINI YAPACAĞIM


Bu sabah arkadaşlarım bir şey söylediler. Baykal'la ilgili konu var ya. Yahu bunu benim ayarladığımı söylüyorlar. Kılıçdaroğlu denilen ahlak yoksunu diyor ki "Açıklama yapsın". Neyin açıklamasını yapacağım.

Bunu anayasayı müzakere ederken, bu sosyal medyaya düştüğü zaman onu kaldıran kim ya? Ben kaldırdım ben.

BAŞBAKAN'A SAYGISIZLIK YAPAMAZSIN

Bugün twitlerde Başbakan'a hakaret edilmesini söyleyen siz. Bu işi kendin yapıyorsun. Ahlak yoksunusun. Karakteri bu. Böyle montajlarla falan bir yere varamazsınız. Yarım saat içinde onu sosyal medyadan kaldıran Başbakan'a bu saygısızlığı yapamazsın. Biz inancımızın gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız densiz değiliz.

KASETLERİ, CD'LERİ BERABER HAZIRLIYORSUNUZ

Şuanda beraber yürüdüğünüz Pensilvanya'da da o var. Kasetleri, CD'leri beraber hazırlıyorsunuz. 25 Mart kaos olacak diyorlardı ne olu? 17 Aralık dediniz, 25 Aralık dediniz olmadı. Doldur boşalt. Sizden yoğurt olmaz.




Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile