AK Parti Sözcüsü Ünal: "24 Haziran'da ikinci bir bayram gerçekleştireceğiz" - KAHRAMANMARAŞ - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın Nurhak ilçesi teşkilat ziyareti - Mahir Ünal'ın esnaf ve vatandaş ziyaretiden görüntüler - Mahir Ünal'ın açıklamasıKAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Önümüzde 15 Haziran'da bir bayram var, inşallah 24 Haziran'da da ikinci bir bayram gerçekleştireceğiz." dedi.
Ünal, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve teşkilat üyeleriyle Nurhak ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.
İlçeye girişinde konvoyla karşılanan Ünal, seçim bürosu önünde bekleyen vatandaşları selamladı, tek tek görüştü.Vatandaşlara 24 Haziran'daki seçimin önemini anlatan Ünal, esnafa da ziyarette bulundu.Kahvehanelerde vatandaşlarla da sohbet eden Ünal, seçimlerde destek istedi, Kadir Gecelerini tebrik etti. - "Güzel bir teveccüh gördük"Mahir Ünal, ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gittiği ilçelerde çok büyük bir coşkuyla karşılaştıklarını, çok büyük bir katılımın olduğunu söyledi.
Gittiği yerlerde gördüğü heyecan ve desteğin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Ünal, "24 Haziran ve sonrasında yeni yönetim modelinin hayata geçecek olması, bütün insanımızda büyük bir heyecan oluşturmuş durumda. Önümüzde 15 Haziran'da bir bayram var, inşallah 24 Haziran'da da ikinci bir bayram gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.
Kahramanmaraş 'ın her yerinin çok güzel olduğunu, Nurhak'ta da büyük bir coşku bulunduğunu ifade eden Ünal, farklı siyasi görüşlerden olsa bile oturup herkesle konuştuklarını anlattı.''Geçen 7 yılda Nurhak ne istediyse biz hepsini yaptık.'' diyen Ünal, sözlerini şöyle tamamladı:"Nurhak 'yol' dedi yaptık, 'kanalizasyon' dedi yaptık, 'kilit parke' dedi yaptık, 'kapalı spor salonu' dedi, onu yaptık. Banka şubesinin gelmesi istendi, o geldi. Meslek yüksekokulu.. Bizden Nurhak ne istediyse hepsini yerine getirdik. Milletimize önümüzdeki 5 yıl daha biz size hizmet etmek istiyoruz. Bunun için de 'Sizin onayınıza talibiz.' dedik. Bu konuda da güzel bir teveccüh gördük. Bu da bizi mutlu etti."
AK Parti Sözcüsü Ünal: '24 Haziran'da ikinci bir bayram gerçekleştireceğiz' - KAHRAMANMARAŞ
İLGİLİ VİDEOLAR
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ'da bir köy mahalle olmak için referanduma gitti
29 Ağustos 2021 Pazar
Kazazedeye yardım ederken minibüsün altında kalan şahıs o anları anlattı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Evlenen çift takılarının bir kısmını afet bölgelerine bağışladı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bakan Kurum afet bölgesinde incelemelerde bulundu
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Tiyatrocudan satılık temiz mezarlık
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Dumlupınar, Zafer Bayramı etkinliklerine hazır
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Türkiye’nin en eski şekercisi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bakan Özer’den ilk resmi ziyaretinde okul açıklaması
27 Ağustos 2021 Cuma