AK Partili Şamil Tayyar'dan 'Araştırma Önergesi' Açıklaması

Soma’da yaşanan maden faciası ardından AK Partili Şamil Tayyar’ın araştırma önergesi ile ilgili sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından çarpıtıldı.
Türkiye Soma'dan gelen acı haberle yasa boğuldu. Facianın yankıları devam ederken sosyal medya yalancıları yine sahneye çıktı. Bazı kullanıcılar AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın araştırma önergeleriyle ilgili sözlerini farklı yorumlayarak AK Partili vekili hedef gösterdi.

'İŞİN CİDDİYETİ KALMIYOR'
Sosyal medyadaki çirkin saldırı devam ederken Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Son Söz programında konuşan AK Partili Tayyar, muhalefet partilerinin 2011 yılından bu yana Genel Kurulu kilitlemek için araştırma önergesi verdiğini söyledi. Bazı önergelerin basit kaldığını da belirten Tayyar “Bu esnada öyle eften püften araştırma önergeleri veriyorlar ki falanca yerdeki greyderin sesinin araştırılması gibi. Şimdi böyle verirseniz işin ciddiyeti kalmıyor.” ifadelerini kullandı.

'BENİM EFTEN PÜFTEN İFADEM...'
CHP'nin kendi araştırma önergelerine sahip çıkmadığını da ifade eden Tayyar, “Bakıyorsunuz önergeyi verenler dışında içeri de kimse yok. CHP bir araştırma önergesi vermiş, CHP sıralarında 10 kişi oturmuyor.” şeklinde konuştu. Çarpıtılan sözlerinin muhalefetten gelen basit araştırma önergeleri için kullandığını ifade eden Tayyar şöyle devam etti: “Benim -eften püften- ifadem az önce söylediğim konularla alakalıdır. Yok, greyderin çevreye etkisi bir yığın saçma saçma önergeler. Eğer bunların saçma değil de ciddi olduklarını düşüyorlarsa gelsinler önergelerine sahip çıksınlar”

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile