Ali Ağaoğlu Tutuklandı Mı?

Türkiye'yi derinden sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda herkes aynı soruyu soruyor: Ali Ağaoğlu tutuklandı mı?
Türkiye'nin gündemine oturan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda dikkat çeken isimlerden biri de ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu oldu. Ünlü iş adamı Ağaoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Gülerve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da aralarında bulunduğu isimlerle birlikte gözaltına alındı.

AĞAOĞLU CEO'SUNDAN İLK AÇIKLAMA

Ali Ağaoğlu'nun gözaltına alınması son dakika olarak haber merkezlerine düşerken konu hakkında ilk açıklama Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı'dan geldi. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, işadamı Ali Ağaoğlu'nun ihtiyaç duyulan bir ifadeyi vermek üzere emniyete davet edildiğini, gözaltında olmadığını söyledi. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra ise Ağaoğlu'nun gözaltında olduğu öğrenildi.

ALİ AĞAOĞLU İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ
Gözaltına alınan isimlerden bir kısmı gazeteciler tarafından görüntülenirken Ağaoğlu'nun görüntülere takılmaması dikkat çekti. Operasyonun 3 gününe girilirken Ağaoğlu'da ilk kez görüntülendi. Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Ağaoğlu, hastane girişi kameralara takıldı.

Ali Ağaoğlu'nun gözaltı sürecinin içinde olduğu öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile