Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, küs olduğu arkadaşı Alişan'la nasıl barıştığını ve aralarında aşk yaşayıp yaşamadığını ilk kez canlı yayında açıkladı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, küs olduğu Alişan ile nasıl barıştığını, aralarında aşkolup olmadığını ilk kez anlattı.

Alişan'ın 16 senelik arkadaşı olduğunu belirten Mutlu, 'Şöhret olmadığımız zamanlardan beri tanışıyoruz. Aynı üniversiteydik. O benim bir kız arkadaşımla çıkıyordu, ben onun bir erkek arkadaşıyla çıkıyordum ' dedi.

'ALİŞAN'LA BENİ DEMET AKALIN BARIŞTIRMADI '

Alişan'la televizyon programına söz verdiği halde Son anda gelmekten vazgeçtiği için küsen Mutlu, 'Bir problem yaşadık ama Alişan hiç bir zaman benim düşmanım olamaz, küslük oldu. Ama gerçe ten o dönem sinirlendirdi beni. Sonra Demat Akalın barışalım diye inanılmaz çaba sarf etti. Demet 'e ne olur yapma dedim, barışmadık. Barışmamız şöyle oldu; bir gün twitter 'dan birİ bana mesaj yolladı. 'Alişan senin şarkınla ilgili bir yorum yazmış' diye. Ben de bu hala kaşınıyor dedim. Bir numara aradı, Alişan 'hala konuşmuyor musun benle, barışalım artık yeter' dedi. Sonra barıştık. O gece barıştık ama barışmamıza ortak arkadaşımız Servet sebep oldu ' şeklinde konuştu.

ALİŞAN'LA AŞK YAŞADI MI?

Demet Akalın'ın Alişan'la Lerzan Mutlu'nun arasını başka türlü de yapmaya çalıştığı iddialarını yalanlayan Mutlu, 'Aramızda duygusal bir şey yok. İnsanlar bizi yakıştırdı ama Demet 'in de böyle bir çabası olmadı. Aşk olsa şu an Alişan yanımda olurdu. Yakıştırdılar bence. Ben onun ciğerini bildiğim için ona aşık olamam ' dedi. BEYAZ GAZETE

Alişanla Aşk Yaşıyorlar Mı?

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, küs olduğu arkadaşı Alişan'la nasıl barıştığını ve aralarında aşk yaşayıp yaşamadığını ilk kez canlı yayında açıkladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile