Zanlıların emniyetten çıkartılmaları
-Polis aracına götürülmeleri
-Araca bindirilmeleri
-Adliyeye götürülmeleri
( ADANA )- Adana'da sabaha kadar alkol aldıktan sonra içkileri biten 3 kişi, göl kenarında otomobil içinde uyuyan şahısları bıçak zoruyla gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı ADANA
- Adana'da sabaha kadar alkol aldıktan sonra içkileri biten 3 kişi, göl kenarında otomobil içinde uyuyan şahısları bıçak zoruyla gasp ettikleri iddiası ile gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Göl Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 17 Ocak günü Doğuş A., arkadaşları Erhan G. ve Kadir K. ile birlikte Adnan Menderes Bulvarında göl kenarında alkol almaya başladı.
Gençler, gece yarısı içkileri bitince, alkol alacak paraları da olmayınca bulundukları bölgedeki araçları incelemeye başladı.
Üç arkadaş, o esnada araç içinde uyuyan Zekeriya Can Özyetiş(20), Serkan Uysun(21) ve Burhan Erdoğan’ın(23) olduğu otomobilin yanına gitti. Zanlılardan Doğuş Aktaş, önce şoför koltuğunda oturan Özyetiş’in bulunduğu camı tıklatıp onu uyandırdı, ardından da sigarasını yakmak için ateş istedi. Özyetiş’in cama açmasını fırsat bilip, bıçağını çıkartıp, boğazına dayadı. Zekeriya Can Özyetiş ve arkadaşlarını bıçak zoruyla araçta dışarı çıkartan Doğuş Aktaş, daha sonra Erhan G. ve Kadir K. ile birlikte onların üstlerini tek tek aradı. Zanlılar, 40 lira nakit para, 3 adet cep telefonu, 2 adet tespih ve bir adet de powerbank'i alıp, kendi araçlarıyla hızla olay yerinden kaçmaya başladı.
Bunun üzerine Özyetiş ve arkadaşları da onları yakalamak için peşlerine düştü, ancak başarılı olamadı. Gasp edilen gençler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, olaydan sadece 12 saat sonra kimliklerini tespit ettiği Doğuş A., Erhan G. ve Kadir K.'yi, Hürriyet Mahallesi’ndeki evlerinde yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki ifadelerinde, “Sabaha karşı alkol alacak paramız olmayınca gasp yaptık. Ama bu yaptığımızı ayıldığımızda hatırladık. O an alkolün etkisiyle ne yaptığımızı hatırlamıyoruz. Çok pişmanız, mağdurların zararını karşılamaya hazırız” savunmasını yaptı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Doğuş A. ve Erhan G. tutuklanırken, Kadir K. ise ‘ev hapsi’ cezası aldı.
Alkol almak için gasp ettiler
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Kamyonete arkadan çarpan otomobil alev aldı: 1 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Çaldığı araçla tatile giderken Bursa'da yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Osmaniye’de pedallar şehitler için çevrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sürücünün araçtan fırlayıp hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasında
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Taksim'de otel çalışanının uykusunu fırsat bilen iki hırsız kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi