Altan Öymen, Kardi Gürsel ve Nazlı Ilıcak'tan Negahan Alçı'ya sert tepki

Dört Bir Taraf programının yorumcularından Negehan Alçı'nın bu açıklamalarına, Altan Öymen, Kardi Gürsel ve Nazlı Ilıcak'tan tepki geldi.
CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programının yorumcuları Altan Öymen, Kardi Gürsel, Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı, Hükümet-Cemaat gerginliğini masaya yatırdı.

Alçı, iki tarafında objektif bakması gerektiğini ifade ederek, 'Türkiye'nin gittiği yönde de bu iki tarafın çekişmesi fayda sağlamaz.Kaosu da besler. O yüzden dershanelerin kapatılması meslesine yeniden değerlendirme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu değerlendirmeyi yaparken 7 Şubat'ı aklamaya kalkmak ya da bir takım komplo teorileri içine girmek doğru değil. Onu yaparsanız dershanelerin kapatılma sürecini de hızlandırmış olursunuz' şeklinde konuştu.

Nagehan Alçı'nın bu açıklamaları üzerine Altan Öymen, Kardi Gürsel ve Nazlı Ilıcak tepki geldi.

Kadri Gürsel, 'Tehdit de geldi' karşılığını verirken Ilıcak da, 'Evet' diyerek Gürsel'i destekledi. Ilıcak, 'Çok enteresan konuştu' dedi.

'HEP AYNI ŞEY OLUYOR'

Bunun üzerine Nagehan Alçı da, 'Bu tehdit değil, tespit. Hep aynı şey oluyor. Bu programdaben bir tespit yapınca bunu duygularla açıklıyorsunuz. Geçen programda da dedim ki; Bülent Arınç'ın içindeki kırgınlık devam ediyordur ama o ayrı düşmüş hal aşılacak' diye çıkıştı.

'BU SANA HAS BİR BİLGİ DEĞİL'

Ilıcak da Alçı'ya, 'Hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Hepimiz Bülent Arınç'ın kopmayacağını söyledik. Bu sana has bir bilgi değil ki' karşılığını verdi. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile