Başkent sokakları nefesleri kesen polis-hırsız kovalamacasına sahne oldu.

Kovalamaca, hırsızlık zanlılarının aracı ile polis otosunun çarpışmasının ardından son buldu.

Zanlılardan biri kaza yapan aracın içinde, diğeri de bir evin kömürlüğünde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Keçiören'de saat 23.30 sıralarında bir araçtan akü çalındığı ihbarını alan polis, hırsızlık zanlılarının peşine düştü. Polisin 'dur 'ihtarına uymayan 2 şüpheli 06 AB 9619 plakalı otomobille kaçınca, polis ile hırsızlık zanlıları arasında amansız kovalamaca başladı. İrfan Baştuğ Caddesi'nden Pursaklar istikametine hızla seyreden hırsızlık zanlıları, ters yöne girdi. Polis ekipleri, ters yönde ilerleyen zanlılarının peşini bırakmadı.

Aracın kaçtığı istikamete çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ters yönde çok hızlı seyrettiği görülen hırsızlık zanlıları trafiği tehlikeye düşürdü. Hareketli saatlerin yaşandığı kovalamaca, Pursaklar Karacaören TOKİ Blokları önünde polis otosuyla zanlıların aracının çarpışmasıyla son buldu.

Kazada ağır yaralanarak kaçamayan sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan diğer zanlı ise yaya olarak kaçmaya başladı. Polis, durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Araçla başlayan kovalamaca, yaya olarak devam ederken, polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için çevrede geniş çaplı arama başlattı. Polis, uzun süren aramanın ardından zanlıyı bir evin kömürlüğünde yakaladı.

Kelepçelenen zanlılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından polis eşliğinde hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile